Απλήρωτοι παραμένουν από πέρυσι 95 καπνοπαραγωγοί – Παρέμβαση Β. Τσιάκου

19 Σεπτεμβρίου 2017

tsiakos

Επιστολή προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αποστόλου έστειλε ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν 95 καπνοπαραγωγοί της περιοχής μας, μέλη του καπνικού συνεταιρισμού. Ειδικότερα με βάση την ενημέρωση που είχε ο κ. Τσιάκος από τους καπνοπαραγωγούς, οι τελευταίοι παρέδωσαν το προϊόν τους πέρυσι σε ιδιωτική εταιρεία και μέχρι φέτος δεν έχουν πληρωθεί. Όπως γίνεται αντιληπτό οι καπνοπαραγωγοί βρίσκονται σε απόγνωση και ζητούν να υπάρξει παρέμβαση προς την πλευρά της εταιρείας από το αρμόδιο υπουργείο για να βρεθεί λύση.

κ. Υπουργέ

Σοβαρό οικονομικό πρόβλημα επιβίωσης αντιμετωπίζουν 95 οικογένειες καπνοκαλλιεργητών στο νομό Καρδίτσας, καθώς παραμένουν απλήρωτοι εδώ και ένα χρόνο. Οι καπνοκαλλιεργητές παρέδωσαν πέρυσι τέτοια εποχή το προϊόν τους στην εταιρεία Α. Μιχαηλίδης Α.Ε. και δυστυχώς ένα χρόνο μετά δεν έχουν εισπράξει τα χρήματα τους. Η εταιρεία επικαλούμενη διάφορους λόγους κάθε φορά, δεν εκπληρώνει τις οικονομικές υποχρεώσεις της απέναντι στους καπνοπαραγωγούς, με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης.

κ. Υπουργέ

Επειδή ως αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας έχω γίνει δέκτης της αγωνίας των αγροτών μας να εισπράξουν τα χρήματα που δικαιούνται, για να μπορέσουν να επιβιώσουν και να συνεχίσουν να καλλιεργούν, θα σας παρακαλούσα να δείτε προσωπικά το όλο θέμα και να παρέμβετε άμεσα προς της πλευρά της εταιρίας. Η μόνη αποδεκτή, όπως αντιλαμβάνεστε, λύση είναι η άμεση εξόφληση των παραγωγών. Είμαστε στη διάθεση σας και εμείς ως Αντιπεριφέρεια Καρδίτσας αλλά και τα 95 μέλη του καπνικού συνεταιρισμού Καρδίτσας,  να σας παρέχουμε οποιαδήποτε διευκρίνιση, όπως και κάθε συνδρομή, στην πρωτοβουλία που θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα αναλάβετε στην κατεύθυνση επίλυσης του προβλήματος.

Με εκτίμηση

Ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας

Βασίλειος Τσιάκος

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Αφήστε σχόλιο

Ελένη Λεγάκη - Μη σταματάς
Μανώλης Λιδάκης - Εσένα θ΄ αγαπούσα
Μελίνα Ασλανίδου - Αν πάρεις
Γιάννης Πάριος & Χάρης Βαρθακούρης - Το τραγούδι του Χάρη
Παντελής Θαλασσινός - Πόνος άπονος
Πασχάλης - Πως
Ονάρ - Πέτα με ψηλά
Μπάμπης Στώκας - Μη γυρίσεις
Παυλίνα Βουλγαράκη - Λαβύρινθοι
Μιχάλης Χατζηγιάννης - Θάρρος ή αλήθεια

 


ABC - The night you murdered love
KC - That΄s the way I like it
Debarge - Rythm of the night
Bonnie Tyler - Hero
Michael Jackson - Rock with you
Bad Boys - Blue a train
Asia - Heat of moment
Giusi Ferreri - Non ti scordare
Nickelback - Rock star
Amy Macdonald - A wish for something

 


Φεβρουάριος 2018
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728EC

ligo-gelio