Αγιασμός επί τη ενάρξει των Κατηχητικών συνάξεων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας


Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Κων/νου και Ελένης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Οκτωβρίου στις 6.00 μ.μ. ο Αγιασμός για την έναρξη της νέας κατηχητικής χρονιάς. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ Τιμόθεος μετά την τέλεση του Αγιασμού καλωσόρισε με πολύ αγάπη τους κατηχητές, Ιερείς και λαϊκούς, της  Μητροπολιτικής μας Περιφέρειας και τους ευχήθηκε μια ευλογημένη και καρποφόρα κατηχητική χρονιά. Τους μίλησε στην συνέχεια για την αξία της διαδόσεως του λόγου του Θεού και του έργου που επιτελούν ενώ τόνισε ότι τα κύρια εφόδιά τους θα πρέπει να είναι η μελέτη της Αγίας Γραφής και η σύνδεσή τους με τον πνευματικό-εξομολόγο για να αποπνέει η ζωή τους ευωδία Χριστού.

Ο υπεύθυνος του Γραφείου Νεότητας π. Παναγιώτης Καλλιώρας επεσήμανε ότι το γραφείο νεότητας της Ιεράς μας Μητροπόλεως  θα συνδράμει με κάθε τρόπο και θα είναι ανοικτό σε καινοτόμες δράσεις ώστε ο λόγος του Θεού να διαδίδεται και να καρποφορεί στις ψυχές των παιδιών και των νέων που αντιμετωπίζουν σήμερα πολλές προκλήσεις.

Μετά το τέλος του Αγιασμού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος δεξιώθηκε τους κατηχητές στο πνευματικό κέντρο του Μητροπολιτικού Ναού.

Προηγούμενο άρθρο Αγιασμός στο Κατηχητικό του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Καρδίτσης
Επόμενο άρθρο 1.3 εκ. ευρώ στους Δήμους της Καρδίτσας από τους ΚΑΠ Οκτωβρίου