- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Αγώνες Πετοσφαίρισης Γυμνασίων στην Καρδίτσα

Την Δευτέρα 15-5-2017 και Τρίτη 16-52017 διεξήχθησαν αγώνες  Πετοσφαίρισης Γυμνασίων κοριτσιών και αγοριών που διοργάνωσε η Ο.Ε.Σ.Α.Δ Καρδίτσας για το σχολικό έτος 2016-17.

Στους αγώνες συμμετείχαν και οι ομάδες  μαθητριών και μαθητών του 2ου Γυμνασίου Καρδίτσας με ιδιαίτερη επιτυχία. Η  ομάδα των κοριτσιών αναμετρήθηκαν και επικράτησαν των  ομάδων του 3ου   και  5ου γυμνασίου Καρδίτσας . Οι συγκεκριμένοι αγώνες έγιναν στο κλειστό γυμναστήριο του σχολείου και είχαν την ευκαιρία να τους παρακολουθήσουν και οι  υπόλοιποι μαθητές . Οι αγώνες των αγοριών διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Καρδίτσας  και η ομάδα του σχολείου ηττήθηκε από την ομάδα του 6ου γυμνασίου με 2-1 Σετ.

Η διεύθυνση και ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου πιστεύοντας, καλλιεργώντας και προβάλλοντας  τις αξίες του σχολικού αθλητισμού,  συγχαίρει τόσο τις αθλήτριες και αθλητές του   σχολείου  όσο και τους υπόλοιπους μαθητές/τριες που παρακολούθησαν τους αγώνες, επιδεικνύοντας με τη στάση τους άριστη συμπεριφορά, υγιές φίλαθλο πνεύμα και σεβασμό στους αθλητικούς χώρους, καθώς επίσης και τους υπεύθυνους καθηγητές Φυσικής Αγωγής του σχολείου κους Δεληγιάννη Αθανάσιο και Κοντοστέργιο Παναγιώτη.

Οφείλουμε να τονίσουμε την άψογη οργάνωση των αγώνων από τον υπεύθυνο του Γραφείου Φυσικής Αγωγής κο Τρίμμη Αναστάσιο.

Τέτοιες εκδηλώσεις θεωρούμε ότι προάγουν τους στόχους του σχολείου, που δεν περιορίζονται στη στείρα μάθηση, μαθαίνουν τα παιδιά την ευγενή άμιλλα το σεβασμό, την τήρηση κανόνων και τα ετοιμάζουν για να γίνουν αργότερα υπεύθυνοι πολίτες.

Στις ομάδες συμμετείχαν:

Κορίτσια

Κολοκύθα Γεωργία, Μαυρογιάννη Φρειδερίκη, Βαγενά Νικολέτα, Βλάχου Δήμητρα, Τσιμπίδα Ευαγγελία, Μπούκαρη Μαρία, Παππά Βασιλική, Παπακώστα Φανή.

Αγόρια

Βρόντος Δημήτριος, Βρόντος Ευάγγελος, Βούζας Μάριος, Καρέτσος Ευάγγελος, Νασιόπουλος Μάνθος, Γεωργαντζάς Θωμάς, Παπαδόπουλος Απόστολος, Κερασιώτης Λεωνίδας, Κατσαντώνης Νικόλαος.