Ειδήσεις

Αξέχαστες στιγμές για τα παιδιά του Ηρακλή Παλαμά


Με απόλυτη επιτυχία και πολλές παραστάσεις στις αποσκευές της ολοκλήρωσε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ηρακλής Παλαμά τη φετινή χρονιά αφού βρέθηκε στην Διεθνή κατασκήνωση «ΚΑΛΥΒΑΣ» στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής από 26 Ιουνίου έως 04 Ιουλίου.

Η ακαδημία του Ηρακλή είχε τη μεγαλύτερη αποστολή αφού συμμετείχαν 93 παιδιά (αγόρια και κορίτσια) συνδυάζοντας ποδόσφαιρο και διακοπές!.

Στα αρκετά παιχνίδια ποδοσφαίρου που διεξήχθησαν σε αυτή την εννιαήμερη παραμονή μας στην Χαλκιδική, ο Ηρακλής Παλαμά “κατέβασε” 3 αγωνιστικά τμήματα (Παιδικό – Προπαιδικό – Τζούνιορ) τα οποία αντιμετώπισαν αξιόλογες ακαδημίες ποδοσφαίρου (Σχολή Ολυμπιακού Ιωαννίνων, Παναργειακό, Θύελλα Φιλώτα, Φαλανιακό, Νέα Νίκη Καμινάδων, Πλαστήρα και Π.Α. Σοφάδων).

Εκτός από ποδόσφαιρο, τα παιδιά πήραν μέρος και σε άλλες δραστηριότητες όπως κολύμβηση σε θάλασσα και πισίνα, μπάσκετ, βόλεϊ, τένις, πιγκ-πονγκ, ημερήσια κρουαζιέρα στο Άγιον Όρος, καθώς και  aerobic, zumba για τα (πολλά) κορίτσια της ομάδας μας!

Την αποστολή συνόδευσαν οι υπεύθυνοι της ακαδημίας Βαγγέλης Τρουβάς και Στράτος Πέτρου οι οποίοι, μαζί με τα παιδιά –αγόρια και κορίτσια- έμειναν κατευχαριστημένοι από τη διαμονή τους στην κατασκήνωση και ανανεώνουν το ραντεβού τους για το επόμενο καλοκαίρι!

Η έναρξη της νέας σεζόν για τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ηρακλής Παλαμά προσανατολίζεται για το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017. Η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας, η οποία θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ ερασιτεχνικής, θα ξεκινήσει λίγο μετά τον 15αύγουστο με την προώθηση πολλών παιδιών από την Παιδική ομάδα.

– Το Δ.Σ. και οι υπεύθυνοι προπονητές της Ακαδημίας εύχονται σε όλους ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

 

Προηγούμενο άρθρο Εγκαίνια Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Καρδιτσομαγούλας
Επόμενο άρθρο Ξεκίνησε η 4η εβδομάδα της 6ης Εκστρατείας Ανάγνωσης