Ειδήσεις

Γερμανικό Τηλεοπτικό Συνεργείο στις 23 Μαρτίου στη Θεσσαλία


Μια σημαντική ενέργεια προβολής της Θεσσαλίας στη Γερμανική αγορά εξασφάλισαν η Marketing Greece  και η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ο ιδιωτικός Γερμανικός τηλεοπτικός σταθμός Channel Sat 1 θα επισκεφθεί τα Μετέωρα, το διάστημα 23-26 Μαρτίου, με στόχο να καταγράψει με τον τηλεοπτικό φακό τα μοναστήρια, το επιβλητικό τοπίο και την ευρύτερη περιοχή με τις δραστηριότητές της.  Παράλληλα, η Marketing Greece, θα διαθέσει στον σταθμό έτοιμο footage υλικό με πλάνα των νησιών (Σκιάθος, Σκόπελος, Αλόννησος) και του καλοκαιρινού τουριστικού προϊόντος, όπως έχουν προκύψει από τα γυρίσματα που υλοποιήθηκαν το καλοκαίρι του 2016.

Ως αποτέλεσμα, ο σταθμός θα δημιουργήσει τηλεοπτικό αφιέρωμα, το οποίο θα παρουσιαστεί στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή Sat 1 Frühstücksfernsehen, με ακροαματικότητα 1 εκατ. θεατές/ανά επεισόδιο.

Η ενέργεια αυτή αποτελεί μια ακόμα δράση για την προβολή του τουριστικού προϊόντος της Θεσσαλίας, στοχευμένα στην αγορά της Γερμανίας, που αποτελεί μια από τις κύριες αγορές ενδιαφέροντος και στόχευσης και έρχεται ως συνέχεια του blogger trip του Πηλίου (Δεκέμβριος 2016) και του δημοσιογραφικού ταξιδιού στα Τρίκαλα (Φεβρουάριος 2017).

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Συνέδριο με θέμα: Η Αγορά Ενέργειας στην Νοτιοανατολική Ευρώπη
Επόμενο άρθρο Στον Παλαμά εμφανίστηκε η χορωδία του NIS της Σερβίας