Ειδήσεις

Διάκριση μαθητών του 1ου Γενικού Λυκείου Καρδίτσας


Η Διευθύντρια κα Τσιούντου Αναστασία και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Γενικού Λυκείου Καρδίτσας απευθύνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας οι οποίοι συμμετείχαν σε διαγωνισμούς και έτυχαν διακρίσεων και βράβευσης όπως αναφέρονται παρακάτω :

  1. Βράβευση του μαθητή Κάσσου Ευάγγελου (Β΄ Λυκείου) και της μαθήτριας Σαριδάκη Μαρίας Ραφαηλίας (Γ΄ Λυκείου) στις 3/11/2017 από την Μαθηματική Εταιρεία για τη διάκρισή τους στους διαγωνισμούς ΘΑΛΗΣ και ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ το σχολικό έτος 2016 – 2017 καθώς και του μαθητή Κεραμίδα Χρίστου (Β΄ Λυκείου) για τη διάκρισή του στο διαγωνισμό ΘΑΛΗΣ το σχολικό έτος 2016 – 2017.
  2. Διάκριση της μαθήτριας Θέου Βασιλικής – Άννας (Β΄ Λυκείου) και του μαθητή Κάσσου Ευάγγελου (Β΄ Λυκείου) στο γραπτό διαγωνισμό στις 25/11/2017 για το πρόγραμμα EUROSCOLA ώστε να εκπροσωπήσουν την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης  Θεσσαλίας στην Ημερίδα που θα διεξαχθεί στο Στρασβούργο την 1η Φεβρουαρίου 2018.
  3. Πρόκριση σε Τοπικό Μαθητικό Διαγωνισμό στις 09/12/2017 ομάδας μαθητών της Β΄ Τάξης αποτελούμενης από τους Κάσσο Ευάγγελο, Παπαοικονόμου Βασίλειο και Χαλιαμάλια Ελευθερία για τη συμμετοχή τους στη 16η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Φυσικών Επιστημών «EUSO 2018»

Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους μαθητές που έλαβαν μέρος  στους διαγωνισμούς και δεν έτυχαν διάκρισης αλλά, επιδεικνύοντας πνεύμα ευγενούς άμιλλας, αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες .

Η Διευθύντρια και ο σύλλογος διδασκόντων απευθύνουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εκπαιδευτικούς του σχολείου που με μεράκι και ιδιαίτερο ενδιαφέρον ενθάρρυναν και προετοίμασαν τους μαθητές συμβάλλοντας στην επιτυχία τους.

Ευχαριστούμε θερμά επίσης τους γονείς των μαθητών μας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν και τη συναίνεσή τους να συμμετέχουν τα παιδιά τους σε σχολικές δραστηριότητες.

Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές των παραπάνω διαγωνισμών, ήτοι, την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία, το Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών, την Περιφερειακή Δ/νση Εκπ/σης Θεσσαλίας, για τις ευκαιρίες που έδωσαν στους νέους να πετύχουν τους στόχους τους και να αποκομίσουν όμορφες και χρήσιμες εμπειρίες.

Τέλος, ευχαριστούμε τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και το Γραφείο Σχολικών Συμβούλων για την αγαστή  συνεργασία και τη στήριξή τους στα εκπαιδευτικά μας σχέδια και δραστηριότητες.

Προηγούμενο άρθρο Πρόταση ψηφίσματος προς το Περιφερειακό Συμβούλιο για την Παλαιστίνη
Επόμενο άρθρο Λειτουργία Αγροτικών Κτηνιατρείων ενόψει των εορτών