Διάψευση Αναγνωστόπουλου περί της μη καθόδου του στις εκλογές


Αγαπητοί συμπολίτες,

Με έκπληξη διάβασα δημοσίευμα στην έγκριτη εφημερίδα του Σαββάτου ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ότι δήθεν δεν προτίθεμαι να πολιτευτώ ξανά στην Πατρίδα μου,την Καρδίτσα διότι,λέει,η Νέα Δημοκρατία θα είναι δεύτερο κόμμα άρα οι πιθανότητες εκλογής μου είναι μικρές.
Θέλω να δηλώσω καθαρά ότι, όχι απλά θα πολιτευτώ ,εάν ο Πρόεδρος του κόμματος μου κάνει την τιμή να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο,αλλά,επιπλέον,με όλη την ταπεινότητα που με διακρίνει,πιστεύω ότι έχω πιθανότητες να εκλεγώ γιατί ανταποκρίνομαι σε αυτά που σήμερα ζητάει η κοινωνία μας:
Έχω δουλέψει και είμαι μες  στον κοινωνικό ιστό,όχι βουλευτής παρατηρητής από αυτούς που ενημερώνονται για τα προβλήματα της κοινωνίας από τον κύκλο των κολάκων-συμβούλων και τις εφημερίδες.
Η οικογένεια μου δεν πλούτισε από την πολιτική. Μόνο μας περιουσιακό στοιχείο είναι οι ηθικές ΑΞΙΕΣ τις οποίες μας κληροδότησε  ο Πατέρας μας.
Είμαι νέος,μόλις 34 χρόνων,δεν συμμετείχα σε όλα εκείνα που έφεραν την Ελλάδα στο κατώφλι της οικονομικής καταστροφής και της ανυποληψίας,άρα δεν κουβαλάω βαρίδια.
Όλα αυτά στην περίπτωση που προκηρυχθούν εκλογές-αν προκηρυχθούν.

Γιώργος Αναγνωστόπουλος
Βουλευτής Καρδίτσας

Προηγούμενο άρθρο Χριστουγεννιάτικη γιορτή για παιδιά από το Σύλλογο Γυναικών Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Εντυπωσιακή η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του 2ου Δ. Σ. Σοφάδων