Ειδήσεις

Διήμερος εορτασμός της επετείου του Κιλελέρ


Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα για τις εκδηλώσεις μνήμης των 107 χρόνων από την εξέγερση των Θεσσαλών αγροτών το 1910 που συνδιοργανώνουν το Σάββατο 1 Απριλίου και την Κυριακή 2 Απριλίου η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Δήμος Κιλελέρ.

Αυτό έχει ως εξής:

Η έναρξη των εκδηλώσεων θα γίνει με την πραγματοποίηση ημερίδας το Σάββατο 1 Απριλίου στις 19:30’ στο πρώην Δημαρχείο Δημοτικής Ενότητας Κιλελέρ και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 2 Απριλίου στις 11:30΄ στον χώρο του μνημείου.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου 1 Απριλίου

Ημερίδα με θέματα: «Δασικοί Χάρτες και Δηλώσεις ΟΣΔΕ», πρώην Δημαρχείο Δημοτικής Ενότητας Κιλελέρ.

ΩΡΑ 19:30 Προσέλευση κοινού και εισηγητών

ΩΡΑ 20:00 Γρουσόπουλος Κω/νος, γ.γ. ΓΕΩΤΕΕ Κεντρικής Ελλάδος, θέμα «Δασικοί Χάρτες»

ΩΡΑ 20:45 Βαλιώτης Αθανάσιος, διευθυντής ΟΠΕΚΕΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος, Τσακνάκης Πέτρος, γεωπόνος – ελεγκτής, Ζαρμακούπης Κω/νος, κτηνίατρος – ελεγκτής, με θέμα τις δηλώσεις ΟΣΔΕ 2017, Υποβολή Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης.

Κυριακή 2 Απριλίου

ΩΡΑ 11:30 Άφιξη προσκεκλημένων

ΩΡΑ 12:00 Επιμνημόσυνη δέηση, καλωσόρισμα του δημάρχου Κιλελέρ κ. Αθανασίου Νασιακόπουλου, χαιρετισμοί εκπροσώπων: Ένωσης Νέων Αγροτών Λάρισας, Συνεταιριστικών Οργανώσεων Θεσσαλίας, Συνδικαλιστικών Κεντρικών Οργανώσεων (ΠΑΣΕΓΕΣ), Χαιρετισμοί πολιτικών κομμάτων, Ομιλία περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνου Αγοραστού, Ομιλία εκπροσώπου της κυβέρνησης,

ΩΡΑ 13:30 Κατάθεση στεφάνων, τήρηση ενός λεπτού σιγής, εθνικός ύμνος.

 

Προηγούμενο άρθρο Τα μνημόνια ούτε τα διαπραγματεύονται, ούτε τα υπογράφουν και ούτε τα στηρίζουν τα συνδικάτα
Επόμενο άρθρο Στην Καρδίτσα η μεγάλη πανθεσσαλική άσκηση για τους σεισμούς