Δύο Καρδιτσιώτισσες στον τελικό του διαγωνισμού Miss Teen Thessaly 2015


Την Δευτέρα 30 Μαρτίου ολοκληρώθηκε στο συνεδριακό χώρο του Metropol Hotel στη Λάρισα η διαδικασία του casting για τον 2ο Πανθεσσαλικό Διαγωνισμό Ομορφιάς .

Δώδεκα φιναλίστ, γυναίκες με όραμα – όνειρα και σύμμαχό τους την ομορφιά, θα τολμήσουν να διεκδικήσουν τους μεγάλους τίτλους ! Οι 12 διαγωνιζόμενες που κατάφεραν να κερδίσουν μία θέση στον τελικό του διαγωνισμού βρίσκονται ήδη σε πυρετώδεις προετοιμασίες για να είναι όλα άψογα.

Τις υποψήφιες θα ντύσει με υψηλής ραπτικής φορέματα αλλά και cocktail dresses η σχεδιάστρια από Αθήνα Έλενα Περδικάκη. Η Ελληνική εταιρεία MED θα ντύσει τις φιναλίστ με εκπληκτικά μαγιό.Tα χτενίσματα των φιναλίστ θα επιμεληθεί για 2η συνεχή χρονιά το κομμωτήριο Μπέλλου και το μακιγιάζ η πασίγνωστη Make up artist Μάχη Τριαντάρη.Την παρουσίαση του Casting  ανέλαβε για 2η χρονιά η ραδιοφωνική παραγωγός Φωτεινή Κασίδη .

Την καλλιτεχνική επιμέλεια του οπτικοακουστικού υλικού και των φωτογραφήσεων ανέλαβε το Art+ Studio με την τεχνική υποστήριξη της light reflections σε συνεργασία με τους Δημήτρη Παπαδημητρούλας , Δημήτρης Θώμος , Ιωάννης Τέγος και Χρήστος Παπακυρίτσης .

Οι φιναλίστ για τους τίτλους Miss Teen Thessaly 2015 και των αναπληρωματικών τους είναι:

Αριθμός 1 Γκομοσίδη Δήμητρα – Φάρσαλα

Mαθήτρια Λυκείου, ασχολείται από μικρή με τη ζωγραφική και τα 5 τελευταία χρόνια με την Ιππασία (Θεωρία & Ιππική Δεξιοτεχνία & Υπερπήδηση Εμποδίων).

Αριθμός 2 Τσουγκουζίδου Αγάπη – Λάρισα

Σπουδάζει Ιατρικά εργαστήρια γνωρίζει Ρώσσικα και Αγγλικά .

Αριθμός 3 Καλυβιώτη Φαίη (Team Models) – Καρδίτσα

Σπουδάζει Φυσικοθεραπεία και ήδη κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο της μόδας καθώς ανήκει στο πρακτορείο Team στη Θεσσαλονίκη . Ασχολείται με τον στίβο 10 χρόνια και συμμετείχε στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ελλάδας – Κύπρου .

Αριθμός 4 Καρδαμάκη Αθηνά – Βόλος

Μαθήτρια Λυκείου και αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής από 6 ετών ξεκινώντας το 2004 από το Γυμναστικό Σύλλογο Βόλου ενώ από το 2011 έως σήμερα προπονείται στη Γυμναστική Ένωση Βόλου με διακρίσεις στο 1ο Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής «Armonia cup» με 1 ασημένιο και 2 χαλκινα μετάλλια στο σύνθετο ατομικό , και στο 2ο Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής «Armonia cup» πήρε την 8η στο σύνθετο ατομικό ,5η στις κορίνες ,8η στην μπάλα και 7η στην κορδέλα .

Αριθμός 5 Γκλέτου Δήμητρα – Λάρισα

Σπουδάζει εργοθεραπεία και λατρεύει τα ταξίδια και τον κινηματογράφο .

Αριθμός 6 Τσουγουριάν Αίντα – Θεσσαλονίκη

Σπουδάζει Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης . Ο πατέρα της με καταγωγή από Αρμενία και μητέρα Ελληνίδα ,η Αίντα γνωρίζει Ρώσσικα ,Αγγλικά και Αρμένικα .

Αριθμός 7 Φούκη Μαρία – Λάρισα

Σπουδάζει Προσχολική Αγωγή Δραστηριοτήτων Δημιουργίας & Έκφρασης και γνωρίζει Αγγλικά και Ισπανικά .

Αριθμός 8 Μουλά Ειρήνη – Λάρισα

Είναι δασκάλα Latin & Zumba με πολλές διακρίσεις και γνωρίζει αγγλικά .

Αριθμός 9 Μποσκλαβίτη Κατερίνα – Καρδίτσα

Σπουδάζει Φυσικοθεραπεία και λατρεύει τους παραδοσιακούς χορούς , το σινεμά και τα ταξίδια .

Αριθμός 10 Κύρκου Αμαλία – Βόλος

Σπουδάζει στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης και μιλά Αγγλικά και Γερμανικά .Έχει κάνει μαθήματα πιάνου για 5 χρόνια , φωνητική 3 χρόνια , κολύμβηση 6 χρόνια , τοξοβολία και βόλλευ. Διατέλεσε μέλος του Ευρωπαικού μαθητικού κοινοβουλίου στα πλαίσια του ευρωπαικού προγράμματος euroscola στο Στρασβούργο το 2010.Διακρίθηκε με έπαινο στα πλαίσια Ευρωπαικού διαγωνισμού Αρχαίων το 2010. Επίσης μαθήματα μπαλέτο για 10 χρόνια , Latin με συμμετοχή στο Hellenic danceport open 2014 κατακτώντας ασημένιο μετάλλιο , κύπελλο Ελλάδας 2014 κερδίζοντας την 4η θέση , Greek Open 2014 κατακτώντας την 5η θέση, Πρωτάθλημα Ελλάδας 2014 προσθέτοντας στην συλλογή της ασημένιο μετάλλιο, Kύπελλο Ελλάδας 2015.

Αριθμός 11 Μουτσάκη Άρτεμις – Βόλος

Eίναι φοιτήτρια Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης γνωρίζει αγγλικά και γερμανικά και στον ελεύθερό της χρόνο παρακολουθεί κινηματογράφο και διαβάζει βιβλία που σχετίζονται με το αντικείμενό της.

Αριθμός 12 Φιτσιοπούλου Νικολέτα – Λάρισα

Τελειόφοιτη Τμήμα Νοσηλευτικής Λάρισας  , γνωρίζει Αγγλικά και όταν  βρίσκει ελεύθερο χρόνο διοργανώνει ταξίδια στο εξωτερικό για την ίδια και τις φίλες της .

 

Προηγούμενο άρθρο «Καραϊσκάκεια 2015» στο Μαυρομμάτι
Επόμενο άρθρο Ανακοίνωση του Δήμου Μουζακίου για το επίδομα ενοικίου, την κάρτα σίτισης και το δωρεάν ρεύμα