Εκδήλωση Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας – Ελένης Τσαλιγοπούλου


Μια ακόμη μεγάλη εκδήλωση θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε από το Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας. Αυτή τη φορά καλεσμένη είναι η γνωστή ερμηνεύτρια Ελένη Τσαλιγοπούλου η οποία με τα Σύνολα Ελληνικής Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα – αναφορά στο Ελληνικό τραγούδι με τίτλο «Χίλιες σιωπές … χίλιες ωδές» !

Συγκεκριμένα η 30μελής Ορχήστρα και 40μελής Χορωδία Ελληνικής Μουσικής – μετά από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους σε διάφορες εκδηλώσεις, συμμετοχή σε τηλεοπτικές εκπομπές και συνεργασίες με γνωστούς καλλιτέχνες – θα συμπράξουν επί σκηνής με την γνωστή ερμηνεύτρια και θα χαρίσουν στο κοινό ένα ταξίδι στο χώρο της ελληνικής μουσικής. Αυτό το ταξίδι θα έχει εκτενείς αναφορές στο παραδοσιακό μας τραγούδι, στο ρεμπέτικο, σε γνωστές μελωδίες από τον παλιό καλό ελληνικό κινηματογράφο,  σε επιτυχίες της δεκαετίας ’80 και ‘90 και φυσικά … σε τραγούδια που η φωνή της Ελένης Τσαλιγοπούλου τα έκανε γνωστά στο ευρύ κοινό με την ξεχωριστή ερμηνεία της.

Την ενορχήστρωση – διασκευή των τραγουδιών καθώς και την Διεύθυνση των Συνόλων έχει ο κ. Ηλίας Παππάς.

Το πρόγραμμα θα ανοίξει με το Σύνολο Μουσικού Πειραματισμού του Σχολείου, υπό τη Δ/νση του κ. Κων/νου Παπαϊωάννου, το οποίο θα παρουσιάσει διασκευές γνωστών Σμυρναίικων και όχι μόνο τραγουδιών. Η εκδήλωση ξεκινά στις 9 το βράδυ και η είσοδος για το κοινό στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο της πόλης μας είναι δωρεάν.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας και του Δήμου Καρδίτσας και σημαντική συμβολή ως προς την πραγματοποίησή της έχουν οι χορηγοί:  «ARNI Historic Hotel», , Γυμναστήριο «Fitness Forum», Εργαστήριο Τυρόπιτας & Συναφή «Ποπάυ», «Κυλικείο Μουσικού Σχολείου» Τσιαμούρας Χρήστος, Κρεοπωλείο Μπέσιος Κων/νος, «Hartmann» Νταντάμης Παναγιώτης, Café «Mercato», «Φίλιππος Νάκας» Οικονόμου Δημήτριος, «Αλάτι και πιπέρι» Μεζεδοπωλείο, «Γεωπονικό κατάστημα» Κρανάς Ιωάννης- Παπαδοπούλου Αναστασία, «Hair Artist» Καφεντζή Ρούλα,  Κατάστημα «Βόλας»  Βόλας Γεώργιος ,  Café “Bar code” ,  «Απο.χορό» Ιφιγένεια Πασχάλη, «Elfin» Μπράχος Απόστολος, «Πολυφωνικό Ωδείο»,  «Foukas» Αγροτικά Μηχανήματα, Τυπογραφείο ‘Δημιουργία’.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Σε ετοιμότητα η περιφέρεια Θεσσαλίας ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου
Επόμενο άρθρο Σε τουρνουά στη Λάρισα τα κορίτσια του Ολυμπιακού Καρδίτσας