Εκδηλώσεων συνέχεια από το Πολυφωνικό Ωδείο Καρδίτσας


Και οι εντυπωσιακές εκδηλώσεις ‘καλά κρατούν’ για το Πολυφωνικό Ωδείο ενόψει των εορτών.

Την Παρασκευή η Παιδική Χορωδία & Ορχήστρα  καθώς και μία από τις Rock μπάντες του Ωδείου εμφανίστηκαν στον «Μύλο των ξωτικών» . Μια εξαιρετική εμφάνιση που άφησε άριστες εντυπώσεις σε όλους όσοι παρευρέθησαν εκείνο το απόγευμα στα Τρίκαλα τόσο από τη Χορωδία και την Ορχήστρα όσο και από τη Rock ορχήστρα που ξεσήκωσε τη νεολαία και όχι μόνο …

Η επόμενη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το βράδυ στο (κατάμεστο) Παυσίλυπο στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου με τίτλο ‘Η Καρδίτσα γιορτάζει’. Εκεί εμφανίστηκαν τα εξής σύνολα: το Κιθαριστικό Σύνολο που αποτελείται από 30 περίπου μαθητές του Ωδείου και την επιμέλεια του οποίου έχουν οι καθηγητές κ.κ. Εύα Φιλίππου (που διεύθυνε το σύνολο) , Χρήστος Διαμαντής και Γιάννης Γρηγορίου. Πρόκειται για μια εικόνα που δύσκολα συναντά κανείς, μιας και 30 μικροί κιθαριστές ερμήνευσαν με άψογο τρόπο Χριστουγεννιάτικα τραγούδια συνοδεία Πιάνου (κ. Βασίλης Κολοβός) και Κρουστών (ο μαθητής Ξόλιας Δημήτρης). Στη συνέχεια μικρές μαθήτριες της σχολής Φλάουτου  (Φαίη Μπαλογιάννη και Αγάπη Θεοδωρίδου) με υπεύθυνη καθηγήτρια την κα Νίκη Διαμαντή συνοδεία Κιθάρας (ο μαθητής Παππάς Παναγιώτης) χάρισαν εορταστικές μελωδίες στο κοινό. Τη σκυτάλη για το όμορφο μουσικό αυτό ταξίδι πήραν οι μαθητές του Τμήματος Φωνητικής Ελένη Αναστασίου και Άρης Κολοβός με επίκαιρα τραγούδια και συνέχισε το Σύνολο Εγχόρδων (Βιολιών) με υπεύθυνη καθηγήτρια την κα Έλλη Παποπούλου και το οποίο κυριολεκτικά άφησε άριστες εντυπώσεις με τον συγχρονισμό και την αρτιότητα της εκτέλεσης μελωδιών των Χριστουγέννων.

Τέλος το πρόγραμμα έκλεισε με την (35μελής) Παιδική Χορωδία και Ορχήστρα του Ωδείου υπό τη Δ/νση του κ. Ηλία Παππά με πρόγραμμα που περιελάμβανε κάλαντα από όλο τον κόσμο.

Οι υπεύθυνοι του Ωδείου αφού ευχαρίστησαν τον Δήμο και τη Διοίκηση του Παυσιλύπου για τη φιλοξενία, τους καθηγητές και μαθητές του Ωδείου για την άψογη εμφάνιση και τους γονείς για την πολύ καλή συνεργασία αλλά και μαζική συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις που εμφανίστηκαν οι μαθητές του Πολυφωνικού Ωδείου έως τώρα, ευχήθηκαν σε όλους καλές γιορτές με υγεία και ανανέωσαν το ραντεβού για τις επόμενες εκδηλώσεις στις … αρχές του 2015 !

 

Προηγούμενο άρθρο Χριστουγεννιάτικη γιορτή για παιδιά από το Σύλλογο Γυναικών
Επόμενο άρθρο Θρίαμβος του Κ.Ο.Κ. στα Γαλαγάλεια