Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, την Τρίτη 26 Αυγούστου 2014 και ώρα 7:30΄μ.μ., παραμονή της εορτής του αγίου νεοφανούς μεγαλομάρτυρος Φανουρίου, θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό εσπερινό που θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Φανουρίου Σοφάδων (παρεκκλήσιο ενορίας Αγίας Παρασκευής).

Την Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014, ανήμερα της εορτής του αγίου, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Φανουρίου Καρδίτσης (παρεκκλήσιο ενορίας Ζωοδόχου Πηγής Καμινάδων).

Την Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014 και ώρα 7:30΄ μ.μ., παραμονή της εορτής της Αποτομής της τιμίας κεφαλής του Ιωάννου του Προδρόμου, θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό εσπερινό που θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Δ.Δ. Προδρόμου Καρδίτσης.

Την Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014, ανήμερα της εορτής, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Παληουρίου.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας, θα παραστεί στην επίσημο τελετή ορκωμοσίας του κ. Κωνσταντίνου Αγοραστού, Περιφερειάρχου Θεσσαλίας, η οποία θα λάβει χώρα στη Λάρισα.

Το Σάββατο 30 Αυγούστου 2014, εορτή του αγίου Αλεξάνδρου Πατριάρχου Κωνσταντινούπολεως, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αλεξάνδρου Καρδίτσης.

* * *

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ρεντίνης κ. Σεραφείμ, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, την Τρίτη 26 Αυγούστου και ώρα 8:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό εσπερινό που θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μάρκου.

Την Πέμπτη 28 Αυγούστου και ώρα 7:30΄ μ.μ., θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό εσπερινό που θα τελεσθεί στο ιερό εξωκκλήσιο Αγίου Ιωάννου Προδρόμου Υπέρειας Φαρσάλων.

Την Παρασκευή 29 Αυγούστου, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Δ.Δ. Προδρόμου Καρδίτσης.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας, θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό εσπερινό που θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Αλεξάνδρου Καρδίτσης.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Προηγούμενο άρθρο Πληρώνεται η νιτρορύπανση στην Καρδίτσα
Επόμενο άρθρο Νεκρός 74χρονος δικυκλιστής μετά από σύγκρουση με φορτηγό