Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017 και ώρα 7:30΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού, επί τη εορτή των αγίων, ενδόξων, πανευφήμων και πρωτοκορυφαίων αποστόλων Πέτρου και Παύλου και θα ομιλήσει στον ομώνυμο Ιερό Ναό Πευκοφύτου.

Την Πέμπτη 29 Ιουνίου, θα μεταβεί στην πόλη της Κοζάνης, ώστε να μετάσχει στην Θεία Λειτουργία, επί τη εορτή των αγίων, ενδόξων, πανευφήμων και πρωτοκορυφαίων αποστόλων Πέτρου και Παύλου, κατά την οποία άγει τα σεπτά του ονομαστήρια ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 7:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού, επί τη συνάξει των αγίων, ενδόξων και πανευφήμων Δώδεκα Αποστόλων και θα ομιλήσει στην Ιερά Μονή Αγίων Δώδεκα Αποστόλων «Κόκκινης Εκκλησιάς» Καρδίτσης.

Την Παρασκευή 30 Ιουνίου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Δώδεκα Αποστόλων Πύργου Ιθώμης.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Τετάρτη 28 Ιουνίου και ώρα 7:00΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία του Εσπερινού και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Αγναντερού.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Πέμπτη 29 Ιουνίου, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αποστόλου Παύλου  Καππά.

Την Παρασκευή 30 Ιουνίου, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίων Δώδεκα Αποστόλων «Κόκκινης Εκκλησιάς» Καρδίτσης.  

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Προηγούμενο άρθρο Κλιματιζόμενη αίθουσα στην Π.Ε. Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Ο Κων/νος Ξυλομένος για το αίτημα της Αναγέννησης για την ανέγερση αθλητικών εγκαταστάσεων