Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το Σάββατο 5 Αυγούστου 2017 και ώρα 7:30΄μ.μ., παραμονή της δεσποτικής εορτής της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό Εσπερινό και θα ομιλήσει στο Ιερό Προσκύνημα Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κουρτικίου.

Την Κυριακή 6 Αυγούστου, ανήμερα της δεσποτικής εορτής, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βραγκιανών.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 7:30΄μ.μ., θα χοροστατήσει στις ακολουθία του Εσπερινού και της ιεράς Παρακλήσεως προς την Κυρία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού Νεράιδας Νεβροπόλεως.

Την Δευτέρα 7 Αυγούστου και ώρα 7:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στις ακολουθίες του Εσπερινού και της ιεράς Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Σαρανταπόρου.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή 6 Αυγούστου, ανήμερα της δεσποτικής εορτής της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στο Ιερό Προσκύνημα Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κουρτικίου.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

 

 

Προηγούμενο άρθρο Παιχνίδι Κρυμμένου Θησαυρού στο Καλλίθηρο
Επόμενο άρθρο Τουρνουά μπάσκετ στο Καλλιφώνι