Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 και ώρα 6:30΄μ.μ., θα εκπροσωπήσει τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερώνυμο στην εκδήλωση παρουσιάσεως του τιμητικού τόμου «ΧΡΥΣΟΥΝ ΙΩΒΗΛΑΙΟΝ» Ιερωσύνης (1965-2017) και Αρχιερωσύνης (1970-2017) του Μακαριστού Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κυρού Σεραφείμ, την οποία διοργανώνει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος, στο ξενοδοχείο «ΑΜΑΛΙΑ» Καλαμπάκας.

Την επομένη ημέρα, Κυριακή Δ΄ Νηστειών 18 Μαρτίου (Ιωάννου Κλίμακος), θα συμμετάσχει στο ετήσιο Πολυαρχιερατικό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Μακαριστού Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κυρού Σεραφείμ, το οποίο θα τελεσθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 6:00΄μ.μ., θα πραγματοποιήσει το καθιερωμένο κήρυγμά του στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης, με γενικό θέμα: «Ερμηνεία στο κατά Ιωάννην άγιον Ευαγγέλιον».

* * *

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή Δ΄ Νηστειών (Ιωάννου Κλίμακος) 18 Μαρτίου, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στην Ιερά Μονή Αγίων Δώδεκα Αποστόλων «Κόκκινης Εκκλησιάς» Καρδίτσης.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Προηγούμενο άρθρο 4ο Κύπελλο Σύγχρονου Τάβλι
Επόμενο άρθρο Έξοδος για τους νέους του Κέντρου Ορίζοντες