Εκπαιδευτικό σεμινάριο από την ΕΠΑ Θεσσαλίας


Εκπαιδευτικό σεμινάριο πραγματοποιήθηκε την Τρίτη  21/04/2015  από την ΕΠΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ  στην έδρας της  Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας .
Αντικείμενο του σεμιναρίου  ήταν η βελτίωση της συνεργασίας και η ανάπτυξη κοινού κώδικα επικοινωνίας των εμπλεκόμενων φορέων. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ασφαλέστερη και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση συμβάντων σε περιπτώσεις διαρροής αερίου .
Επίσης το σεμινάριο είχε και πρακτικό χαρακτήρα, ώστε το πυροσβεστικό σώμα  να κατανοήσει, να αξιολογήσει και  να αντιμετωπίσει τυχόν έκτακτα περιστατικά  με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Στο σεμινάριο  χαιρετισμό απεύθυνε ο Αναπλ. Γενικός Διευθυντής  της ΕΠΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ κοςΛεωνίδας Μπακούρας και δεσμεύτηκε από την πλευρά της εταιρείας ότι θα προγραμματιστούν και άλλες ανάλογες δράσεις  και επιπλέον  θα παραχωρηθεί αναγκαίος τεχνικός εξοπλισμός για την καλύτερη αντιμετώπιση των συμβάντων.
Τέλος η ΕΠΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ προγραμμάτισε τη διεξαγωγή ανάλογων σεμιναρίων στις κατά τόπους Πυροσβεστικές Υπηρεσίες σε όλη την Θεσσαλία. Αναλυτικότερα στις 23/04/2015 στην Καρδίτσα,24/04/2015 στα Τρίκαλα και στις 28/04/2015 στον Βόλo.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ
ΕΠΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε.

Προηγούμενο άρθρο Παραιτήθηκε ο Σπύρος Λάππας – Στη θέση του ο Κώστας Μιχαλάκης
Επόμενο άρθρο Ανοίγει τις πόρτες του για το FinalFour βόλεϊ Κορασίδων ο Παλαμάς