Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο – Πύλη Πόλος Περιφέρειας Θεσσαλίας


Σας υπενθυμίζουμε ότι από την 1η Νοεμβρίου 2015 βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τα προγράμματα σπουδών του ακαδημαϊκού έτους 2016-2017 και πρόκειται να ολοκληρωθεί την 10η Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 24:00.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση εισαγωγής τους στα 6 Προπτυχιακά και 26 Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών που προσφέρει το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως διδασκαλίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και για την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης, σας προτρέπουμε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του Ε.Α.Π. στο διαδίκτυο www.eap.gr. Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνείτε με το γραφείο υποδοχής της Πύλης-Πόλου Περιφέρειας Θεσσαλίας  του Ε.Α.Π. (Διεύθυνση: «ΒΙΟΠΟΛΙΣ», 1ος  Όροφος Βιβλιοθήκης Νέου Κτιρίου Σχολής Επιστημών Υγείας, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Λάρισα – Μεζούρλο, Τηλέφωνο: +30 2410 685744  & e-mail: thessalia@eap.gr)

Η δημόσια κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 10:00 π.μ. στα γραφεία του Ε.Α.Π. στην Πάτρα, στην Πάροδο Αριστοτέλους 18, Περιβόλα Πατρών (Κτίριο Διοίκησης).

 

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής

Καθηγητής Βασίλης Καρδάσης

 

 

Προηγούμενο άρθρο Επίλεκτο πρώην στέλεχος της Ιντερπόλ στο Αστυνομικό Μουσείο
Επόμενο άρθρο Την ερχόμενη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου η ημερίδα για την έξυπνη εξειδίκευση στη Λάρισα