Ενημερωτική συνάντηση της Δ/ντριας Π.Ε. Καρδίτσας με τους Δ/ντές Δημοτικών Σχολείων


Με θέμα τον Προγραμματισμό του εκπαιδευτικού έργου των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας για το σχολικό έτος 2014-2015 πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση της Δ/ντριας Π.Ε Καρδίτσας κας Ευθυμίας Μητσιάδη με τους Διευθυντές-ντριες των 4/θεσίων και άνω Δημοτικών Σχολείων και των Προϊσταμένων των ολιγοθεσίων Δημ. Σχολείων την Τρίτη, 2 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 5ου Δημ. Σχολείου Καρδίτσας.
Η Δ/ντρια Εκπ/σης αφού ευχήθηκε σε όλους «Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία ενημέρωσε τα στελέχη της εκπαίδευσης για θέματα διοίκησης και ηγεσίας των σχολείων τους και ειδικότερα:
• Για τον προγραμματισμό λειτουργίας των σχολικών μονάδων της περιοχής ευθύνης της με εξορθολογισμό του εκπαιδευτικού δυναμικού, ώστε να στελεχωθούν έγκαιρα όλα τα σχολεία, χωρίς κενά με το διαθέσιμο προσωπικό. Να δοθούν στη Δ/νση άμεσα τα κενά και πλεονάσματα σε διδακτικές ώρες όλων των εκπαιδευτικών.
• Για την άμεση ενημέρωση του πληροφοριακού συστήματος Myschool και την ολοκληρωμένη αποτύπωση των στοιχείων σε όλα τα πεδία με αποκλειστική ευθύνη των διευθυντών και των Προϊσταμένων.
• Για την επιβεβαίωση παραλαβής των σχολικών βιβλίων στο σύστημα ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ και αναφορά τυχόν ελλείψεων σε σχολικές μονάδες.
• Για την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων και την πρόληψη εντάσεων. Συνεργασία με τους συλλόγους διδασκόντων, σχολικούς συμβούλους και γονείς για την αποτελεσματική λειτουργία και επίτευξη των εκπαιδευτικών στόχων, που προγραμματίζονται στην αρχή της σχολικής χρονιάς.
• Για την πορεία και τις ενέργειες της αξιολόγησης των στελεχών της εκπαίδευσης και των εκπαιδευτικών για τη νέα σχολική χρονιά 2014-2015.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό οι Σχολικοί Σύμβουλοι Δημοτικής Εκπ/σης της 1ης Εκπ/κής Περιφέρειας κ. Κοτοπούλης Θωμάς, της 2ης Εκπ/κής Περιφέρειας κ. Κωτούλας Βασίλειος, της 3ης Εκπ/κής Περιφέρειας κ. Καραγκούνη Αικατερίνη, της 4ης Εκπ/κής Περιφέρειας κ. Ντιβέρη Παναγιώτα, της 5ης Εκπ/κής Περιφέρειας κ. Φακίδου Αναστασία, ο Σχολικός Σύμβουλος Φ. Αγωγής κ. Μέλλος Βασίλειος και η Σχολική Σύμβουλος Αγγλικής Γλώσσας κ. Μπατσίλα Μαριάνθη.

 

Προηγούμενο άρθρο Την πρώτη του σύμβαση υπέγραψε ο Δήμαρχος Παλαμά Γ. Σακελλαρίου
Επόμενο άρθρο Όλα τ’ αντίθετα δραπέτευσαν στις Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δήμου