Ειδήσεις

Εορταστικές εκδηλώσεις από τον Ηρακλή Παλαμά


Στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Παλαμά ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση “Ο Θαυμαστός Κόσμος της Πρωτοχρονιάς”, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 27/12/2018 στη Κεντρική Πλατεία του Παλαμά.

Όλα ήταν υπέροχα! Με τη βοήθεια των μικρών μας φίλων αφήσαμε τη φαντασία μας ελεύθερη και δημιουργήσαμε όμορφες κατασκευές. Διασκεδάσαμε και στολίσαμε το Δέντρο των Ευχών με όμορφες ευχές γεμάτες έμπνευση, αγάπη και ελπίδα για το νέο έτος. Ο Άη Βασίλης έκανε την εμφάνιση του με γλυκίσματα και μικρά δωράκια για τα παιδιά, με αποτέλεσμα να το χαρούν ιδιαίτερα!

Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης ήταν Το Κέντρο Διάγνωσης και Θεραπείας Διαταραχών «Παρέμβαση» σε συνεργασία με την Ακαδημία Ποδόσφαιρου “Ηρακλής Παλαμά”

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς μας:

1) Ζαγανας (κουλουροποιία-αρτοζαχαροπλαστική)

2) Βιβλιοπωλείο “ΑΠΟΠΕΙΡΑ”-Μπαρτζιώκας,

τα μέλη της χορωδίας του Δήμου Παλαμά, τα μέλη του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Ιτέας και το μαέστρο Αχιλλέα Μπιμπίλα για τη μελωδική νότα που έδωσαν στην εκδήλωση μας!!! Και φυσικά το Δήμο Παλαμά για την παραχώρηση του χώρου και την υποστήριξη της εκδήλωσης. Καθώς και όλους τους γονείς με τα παιδιά τους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Σας ευχόμαστε όλους Καλή Χρονιά και Ευτυχισμένο το Καινούριο Έτος!!

 

Προηγούμενο άρθρο Έκθεση με έργα ζωγραφικής – γλυπτικής – αγιογραφίας του Ιωάννη Τρούκη
Επόμενο άρθρο Προσλήψεις 2 ατόμων στο Δήμο Αργιθέας