Επίσκεψη στον Ε65 έκανε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός


Ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Τζιβέλη, το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Πάντο, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αγναντερού και τον Πρόεδρο του ΤΟΕΒ Αγναντερού κ.  Χριστοφόρου      επισκέφθηκαν το εργοτάξιο της Ε65 στην Πηνειό Ποταμό και συναντήθηκαν με τον Εργοταξιάρχη κ. Κατσίκη. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ψαχούλας.

Ο Δήμαρχος κ. Κωτσός έθεσε στον κ. Κατσίκη το ζήτημα των παράδρομων του Ε65 προκειμένου να εξυπηρετούνται οι αγρότες που διαθέτουν κτήματα ένθεν και κείθεν του δρόμου. Ο κ. Κατσίκης ενημέρωσε πως στη μελέτη προβλέπονται παράδρομοι εξυπηρέτησης των αγροτών και αν υπάρχει η όποια αστοχία στη μελέτη αυτό τα αντιμετωπιστεί επί τόπου με στόχο να μην υπάρχει αγρότης που δεν θα έχει πρόσβαση στα χωράφια του.

Επίσης από το Δήμαρχο και τους άλλους παρευρισκόμενους τέθηκε και το θέμα της αποκατάστασης το οδοστρώματος του δρόμου που οδηγεί προς το εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής που υπέστη ζημιές λόγων των μεγάλων φορτίων που δέχθηκε από τα μεγάλα φορτηγά που περνάνε από εκεί. Και εδώ ο κ. Κατσίκης ήταν θετικός στην αποκατάσταση των όποιων ζημιών προκλήθηκαν λόγω των έργων.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος και ο Αντιπεφερειάρχης επισκέφθηκαν επί τόπου τις εργασίες του μεγάλου αυτού αυτοκινητόδρομου που βρίσκεται σε εξέλιξη και διαπίστωσαν ιδίοις όμμασι την αρτιότητα των εργασιών, αλλά και την προσοχή των συνεργείων προκειμένου να προκαλούν τη λιγότερη δυνατή  ταλαιπωρία στους αγρότες που μετακινούνται στη συγκεκριμένη περιοχή λόγων των χωραφιών τους.

«Μαζί με τους συνεργάτες μου στο Αγναντερό επισκεφθήκαμε το εργοτάξιο της Ε65 στον Πηνειό όπου διαπιστώσαμε την ταχύτητα με την οποία εκτελούνται οι εργασίες, ενώ ταυτόχρονα μείναμε ικανοποιημένοι καθώς οι υπεύθυνοι του έργου έδωσαν λύση σ΄ όλα τα ζητήματα που τους θέσαμε» δήλωσε αμέσως  μετά ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός

Προηγούμενο άρθρο Η Μ. Αμπαντζή για το Παυσίλυπο
Επόμενο άρθρο Κατασκευάζονται τα πεζοδρόμια στο Ριζοβούνι