Ειδήσεις

Επίσκεψη του Κέντρου Ορίζοντες σε Παιδική Βιβλιοθήκη


Κάθε άλλο παρά «μαύρη» ήταν η Παρασκευή 24 Νοεμβρίου για τους νέους από το Κέντρο «Ορίζοντες», οι οποίοι επισκέφτηκαν την Παιδική Βιβλιοθήκη «Αγγελική Βαρελλά» του Δ.Ο.Π.Α.Κ. Δήμου Καρδίτσας.

Εκεί οι υπεύθυνοι των Παιδικών Βιβλιοθηκών του μίλησαν για ιππότες και Κάστρα, όπου θα είναι και το θέμα της φετινής «Παυσιλυπούπολης», τους έδειξαν φωτογραφίες από βιβλία και τους διάβασαν το πολύ χαριτωμένο βιβλίο του Αντώνη Παπαθεοδούλου «Οι καλοί και οι κακοί ιππότες» από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος.

Στη συνέχεια έμαθαν για ένα διαφορετικό αλλά μοναδικό ιππότη τον περίφημο «Δον Κιχώτη» και τις περιπέτειές του και τους μοίρασαν όμορφους ανεμόμυλους.

Η  όμορφη αυτή επίσκεψη έκλεισε με το απαραίτητο «τρατάρισμα» που έκαναν οι οικοδεσπότες στους εκλεκτούς φιλοξενούμενούς τους, προσφέροντάς τους κουλουράκια!!!

Το επόμενο ραντεβού των Παιδικών Βιβλιοθηκών του Δ.Ο.Π.Α.Κ. Δήμου Καρδίτσας με το παιδικό κοινό της πόλης μας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, στις 5 το απόγευμα στο αναψυκτήριο του Παυσιλύπου, όπου θα παρουσιαστεί το εξαιρετικό διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη «Γουτού Γουπατού» και στη συνέχεια θα κατασκευαστούν τα πιο trendy και με απίθανες εκπλήξεις Χριστουγεννιάτικα ημερολόγια!!!

Προηγούμενο άρθρο Σημαντική ομιλία για τις γεωπολιτικές εξελίξεις στους Σοφάδες
Επόμενο άρθρο Μήνυμα για την ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών