Επισκέψεις του Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος σε Μουσικό Σχολείο και 3ο και 13 Δημοτικά Σχολεία της Καρδίτσας


Την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης   Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Μουσικό Σχολείο Καρδίτσης. Εκεί τον υποδέχθηκαν, ο διευθυντής του σχολείου κ. Χρήστος Παπαθανασίου, οι καθηγητές και οι μαθητές του σχολείου, οι οποίοι προς τιμήν του Μητροπολίτου, έψαλαν εκκλησιαστικούς ύμνους και τραγούδησαν παραδοσιακά τραγούδια. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε όλους για την εγκάρδια υποδοχή, και στη συνέχεια, είχε μία διαπροσωπική συνάντηση και συζήτηση με τα παιδιά. Στο τέλος, τους μοίρασε από ένα αναμνηστικό δώρο.

Εν συνεχεία μετέβη στο 3ο και 13ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσης, όπου παρέστη στη σχολική εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα της αποταμίευσης. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Βασίλειος Τσιάκος, η διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Έφη Μητσιάδη, ο υποδιευθυντής του  Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Καρδίτσας κ. Σωτήριος Μπούσδρος, ο διευθυντής του σχολείου κ. Αθανάσιος Γκουλέκας, οι μαθητές και λοιποί εκπαιδευτικοί του σχολείου.

Επίκαιρη ομιλία πραγματοποίησε ο κ. Μπούσδρος, ενώ στον χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος μίλησε στα παιδιά και για τα οφέλη της αποταμίευσης των γνώσεων που αποκτούν στο σχολείο.

Προηγούμενο άρθρο Συμμετοχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη διεθνή τουριστική έκθεση του Λονδίνου WTM 2014
Επόμενο άρθρο «Ξεπαγώνουν» οι μόνιμες προσλήψεις ιατρών – Όπως δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας κ. Β. Κοντοζαμάνης