Ειδήσεις

Εργατικό Κέντρο: Δωρεάν δημόσιο σύστημα υγείας για όλους


Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια της κρίσης, της απάνθρωπης σκληρής δημοσιονομικής προσαρμογής που μας έχουν επιβάλλει οι δανειστές μας και με ευλάβεια εφαρμόζουν οι Ελληνικές κυβερνήσεις, πλήττονται και υποβαθμίζονται και κοινωνικά αγαθά όπως η υγεία.

Κέντρα υγείας, Νοσοκομεία , ΠΕΔΥ, όλα λειτουργούν  σε οριακό σημείο λόγω της έλλειψης  ιατρικού, νοσηλευτικού προσωπικού και τεχνολογικού εξοπλισμού υποβαθμίζοντας σημαντικά έτσι τις παροχές υγείας προς τους πολίτες αυτής της χώρας.

Πρέπει να κατανοήσουν όλοι και κυρίως οι κυβερνώντες ότι η υγεία είναι το πολυτιμότερο κοινωνικό αγαθό για τον άνθρωπο και δεν είναι εμπόρευμα.

Γι ΄αυτό ζητάμε να σταματήσει εδώ και τώρα η συρρίκνωση και η υποβάθμιση των παροχών πρόληψης, θεραπείας και αποκατάστασης της υγείας προς τους πολίτες και να προχωρήσει άμεσα  στην πρόσληψη προσωπικού όλων των ειδικοτήτων στο νοσοκομείο της Καρδίτσας, στα κέντρα υγείας του νομού μας και στο ΠΕΔΥ καθώς και στον ιατροφαρμακευτικό και τεχνολογικό εξοπλισμό για να προσφέρουν σωστά και αποτελεσματικά τις κατάλληλες βοήθειες σε αυτούς που την έχουν ανάγκη.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους στο Πανκαρδιτσιώτικο συλλαλητήριο που διοργανώνεται την Τετάρτη 27 Σεπτέμβρη και ώρα 19: 00 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία από τους φορείς, τους συλλόγους και τα σωματεία του νομού μας να δώσουν ένα αγωνιστικό παρών γιατί η υγεία είναι υπόθεση όλων μας.

 

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΡΑΝΑΣ                                         ΔΩΡΑ ΓΟΥΛΑ

 

 

Προηγούμενο άρθρο Θάνος Σκάρλος: Κανείς δε θα σταματήσει τα έργα που οι Δημότες μας έχουν το δικαίωμα να απολαμβάνουν
Επόμενο άρθρο Όλες οι γυναίκες να δώσουν παρών στο συλλαλητήριο για την υγεία