Η δυναμική επανεκκίνηση της Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Καρδίτσας είναι γεγονός!


Η Δυναμική Επανεκκίνηση της Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Καρδίτσας είναι γεγονός! Στις 10 Οκτωβρίου ξεκινάει η νέα εποχή στις εκθέσεις με την 13η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας στις Καπναποθήκες της Καρδίτσας. Στόχος μας η αναβάθμιση της Έκθεσης, ώστε να την καταστήσουμε μοχλό προσέλκυσης επιχειρηματικών συνεργασιών & επενδύσεων. Για 6 μέρες οι Καπναποθήκες της Καρδίτσας μεταμορφώνονται στο κέντρο εμπορικής δράσης της Θεσσαλίας. Όλη η ενεργή παραγωγικότητα, οι υπηρεσίες και η εμπορική δράση του νομού και όχι μόνο συγκεντρώνονται στην Καρδίτσα και όλοι μας θα είμαστε εκεί για να προβάλλουμε την επιχείρησή μας και τον τόπο μας.

Άριστες Υποδομές, Περισσότερα κίνητρα συμμετοχής, Μέγιστη δυνατή επισκεψιμότητα, Νέα πνοή, Διευρυμένο ηλικιακό group, Κίνητρο επίσκεψης στην Καρδίτσα. Αυτοί είναι οι στόχοι μας για την επανεκκίνηση και με τις δράσεις μας, τη συνεργατικότητα και τη θέληση για ανανέωση θα τους πετύχουμε!

Στη 13η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας πραγματοποιείται ειδικό αφιέρωμα στον Πρωτογενή τομέα με τίτλο «Από το Χωράφι στο Ράφι» το οποίο θα πληροφορήσει όλους τους ενδιαφερόμενους για τις εξελίξεις και ότι νεότερο για τον τομέα δραστηριοτήτων σχετικά με την απόσπαση αγαθών (πρώτων υλών) άμεσης ή έμμεσης κατανάλωσης, κατ’ ευθείαν από την φύση. Γεωργία, Κτηνοτροφία, νέες καλλιέργειες είναι κάποιες μόνο από τις θεματικές ενότητες.

 

Κατά τη διάρκεια της 13ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Καρδίτσας πραγματοποιούνται Παράλληλες Εκδηλώσεις οι οποίες γίνονται για πρώτη φορά στο πλαίσιο της Έκθεσης. Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποιες Γιορτή Τσίπουρου & Κρασιού • Εκδηλώσεις Μαγειρικής με διακεκριμένο Σεφ. • Ημερίδα με θέμα τον Αγροτουρισμό • Φιλοξενία δημοσιογράφων έχοντες αντικείμενο τα «Τρόφιμα – Ποτά & τον Τουρισμό» με στόχο να ενισχύσουμε την επισκεψιμότητα, να αναδείξουμε τα προϊόντα της Θεσσαλίας να πληροφορήσουμε το κοινό και να δώσουμε τη νέα πνοή στην Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας.

Για περισσότερες πληροφορίες, δηλώσεις συμμετοχής και για να παρακολουθείτε τις εξελίξεις της 13ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Καρδίτσας επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.karditsaexpo.gr& κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook karditsaexpo

 

Επιμελητήριο Καρδίτσας

Ηρώων Πολυτεχνείου 3 ΤΚ 43 100 Καρδίτσα

Τηλ. 24410 22301 Fax: 24410 22238

E-mail: info@karditsacci.gr

Φαίη Κωστοπούλου 6936644492

ALFA EXPO

Ελευθερίου Βενιζέλου 131Α Νέα Ιωνία Αθήνα

Τηλ. 210 2772244 Fax: 210 2716853

www.alfaexpo.gr alfaexpo@otenet.gr

www.facebook.com/ALFAEXPO

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ο διαδραστικός κινηματογράφος έρχεται στην Καρδίτσα!
Επόμενο άρθρο Παρέμβαση Τσιάρα για τη διεθνή ασφάλεια