Ειδήσεις

Η Επιτροπή Ειρήνης για την Εργατική Πρωτομαγιά


Η φετινή Πρωτομαγιά βρίσκει τους εργαζόμενους, τα πλατιά λαϊκά στρώματα αντιμέτωπους με όλες τις βαριές συνέπειες της συνεχιζόμενης και εντεινόμενης αντιλαϊκής αντεργατικής πολιτικής της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Στην άλλη της όψη αυτή η πολιτική έχει στον πυρήνα της , τη βαθιά ελληνική εμπλοκή στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους με όλο και μεγαλύτερους  κινδύνους για τον ελληνικό λαό.

Στα πενήντα χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967, μένει άσβηστη η μνήμη για τα βάσανα, τις διώξεις, τις δολοφονίες αγωνιστών, τις φυλακές και εξορίες που επιστρατεύτηκαν ενάντια στο λαό και το εργατικό κίνημα. Οι μορφές αστικής διακυβέρνησης αλλάζουν, ο στόχος όμως είναι πάντα ο ίδιος: η  με κάθε τρόπο και μέσο διασφάλιση της εξουσίας των μονοπωλίων.

Η Επιτροπή Ειρήνης Ν. Καρδίτσας, απευθύνει μαζικό κάλεσμα συμμετοχής στην Πρωτομαγιάτικη εκδήλωση του ΠΑΜΕ και των  ταξικών συνδικαλιστικών οργανώσεων που θα πραγματοποιηθεί στη πλατεία Πλαστήρα την 01.05.2017 στις 10.30π.μ. με κεντρικό σύνθημα: ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ – ΠΟΛΕΜΟΥΣ – ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ .

  • Να κλείσει τώρα η βάση της Σούδας και όλες οι ξένες στρατιωτικές βάσεις και στρατηγεία στη χώρα μας.
  • Έξω το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο, τη Μεσόγειο θάλασσα και τα Βαλκάνια.
  • ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ.
Προηγούμενο άρθρο Με θερινό ωράριο λειτουργίας από την Τρίτη τα εμπορικά της Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Οι εκκρεμότητες που μένουν στον Ε65