Η Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου Καρδίτσας στο 36ο Διεθνές Συνέδριο Καρδιολογίας στη Θεσ\νικη


Το Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας μέσω της Καρδιολογικής Κλινικής η οποία έχει την επίβλεψη και την πλήρη στήριξη του Διευθυντή κου Κόγια Ιωάννη συμμετείχε ενεργά στις εργασίες του 36ου Διεθνούς Καρδιολογικού Συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη 29-30 Οκτωβρίου 2015 από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία. Στο πλούσιο επιστημονικό πρόγραμμα με διαπρεπείς ομιλητές από τη χώρα μας και το εξωτερικό η Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου μας συμμετείχε με δύο αναρτημένες ανακοινώσεις τα θέματα των οποίων ήταν:

  • ΔΟΣΗ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΤΙΚΑΓΡΕΛΟΡΗΣ ΜΕ ΘΡΟΜΒΟΛΥΣΗ  ΕΝΑΝΤΙ ΔΟΣΗΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΚΛΟΠΙΔΟΓΡΕΛΗΣ  ΜΕ ΘΡΟΜΒΟΛΥΣΗ ΣΕ ΑΣΘΕΝΕΊΣ ΜΕ STEMI ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ Τ.Ε.Π.

Α. Χρουμπ-Παπαβάιου , Θ. Μουλατζίκος , Κ. Τσατίρης, Ε. Μπράχος.

  • Η ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Θ. Μουλατζίκος , Α. Χρουμπ-Παπαβάιου , Ε. Μπράχος , Κ. Τσατίρης

Στο Συνέδριο παρευρέθησαν επίσης η Διοικητής του Νοσοκομείου κα Δάλλα Κωνσταντία, ο Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής κος Κόγιας Ιωάννης και ο Διευθυντής του Κ.Υ. Παλαμά κος Χρουμπ Ιωσήφ.

Η Διοικητής του Νοσοκομείου συγχαίρει θερμά και εκφράζει την πλήρη στήριξή της στο επιστημονικό έργο των ιατρών της Καρδιολογικής Κλινικής του ευελπιστώντας στη συνεχή παρουσία του Νοσοκομείου στο χώρο της επιστήμης.

Προηγούμενο άρθρο 3ο συμπόσιο στο Αγρόκτημα Βασιλάκου
Επόμενο άρθρο Ένωση Τεχνικών ΟΤΕ Καρδίτσας: Όλοι στον αγώνα, να ανατρέψουμε τη βάρβαρη πολιτική