Ειδήσεις

ΙΕΚ : Έως την 31η Μαΐου η υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή στις Εξετάσεις Πιστοποίησης


Συνεχίζετε έως την 31η Μαΐου η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τιςΠανελλαδικές Εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ., 1ης Περιόδου 2016, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.).

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ – ΤΟΠΟΣ & ΧΡΟΝΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ

  1. Δικαίωμα συμμετοχής στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ. έχουν οι απόφοιτοι παλαιού τύπου Ι.Ε.Κ. (πριν το Ν.4186/2013), οι οποίοι έλαβαν την προβλεπόμενη Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης(Β.Ε.Κ.).
  2. Οι παραπάνω απόφοιτοι Δημοσίων και Ιδιωτικών Ι.Ε.Κ. όλης της χώρας, από 20.05.2016 υποβάλλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά στον ιστότοπο του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. (www.eoppep.gr) και την καταθέτουν σε έντυπη μορφή μαζί με τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά, ως εξής:

Από 20.05.2016 έως και 31.05.2016, όλοι οι ανωτέρω απόφοιτοι των Δημοσίων Ι.Ε.Κ. της χώρας, των Ι.Ε.Κ. άλλων Υπουργείων ή Οργανισμών ή Ν.Π.Δ.Δ., των Ιδιωτικών Ι.Ε.Κ., καθώς και οι απόφοιτοι των τμημάτων «Στελεχών τουριστικών γραφείων» και «Στελεχών οργάνωσης ψυχαγωγίας», διετούς διάρκειας του Ο.Τ.Ε.Κ., που είχαν ιδρυθεί βάσει του Β.Δ. 151/1971, αποστέλλουν σε κλειστό φάκελο την Αίτηση σε έντυπη μορφή υπογεγραμμένη και τα Δικαιολογητικά τους, στην έδρα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. (Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως 41 – Τ.Κ. 142 34 Νέα Ιωνία Αττικής) με τους εξής τρόπους:

  • Μέσω ταχυδρομείου με την ένδειξη «συστημένο», υπό την προϋπόθεση ότι ο κλειστός φάκελος θα φέρει σφραγίδα ταχυδρομείου με καταληκτική ημερομηνία την 31η /05/2016.
  • Μέσω εταιρίας ταχυμεταφοράς (courier) με αποστολή έως την 31η/05/2016 στις 15:30.

Τελευταία ημέρα κατάθεσης εξέταστρων στο λογαριασμό του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. στην Εθνική Τράπεζα ορίζεται η 30η.05.2016.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα του ΕΟΠΠΕΠ (www.eoppep.gr)σύμφωνα με την αναρτημένη ανακοίνωση: http://www.eoppep.gr/images/Anakoinwseis/iek2016_announce.pdf.

 

Ο Διευθυντής

 

 

ΘΕΟΔΩΡΟΣ Π. ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Σοφάδων για το θάνατο του Β. Μαγόπουλου
Επόμενο άρθρο Κώστας Νούσιος : Τα σημεία των καιρών