Ειδήσεις

Ιερό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως του κυρού Κυρίλλου Χριστάκη


Η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων ανακοινώνει ότι την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό  Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσας, θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία και Ιερό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της μακαρίας ψυχής του μακαριστού γέροντα Μητροπολίτη πρ. Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κυρού Κυρίλλου Χριστάκη, με την συμπλήρωση τριών ετών από της κοιμήσεώς του.

Ακολούθως και ώρα 12:00΄μ., στο ξενοδοχείο «ΚΙΕΡΙΟΝ» της πόλεώς μας θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση μνήμης-ομιλία για τον βίο και το έργο του κεκοιμημένου Αρχιερέως. Στην εν λόγω εκδήλωση θα ομιλήσουν οι: Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αυστρίας και Ελβετίας της Σερβικής Ορθοδόξου εκκλησίας κ. Ανδρέας, κ. Θεόδωρος Μαριόλης, Χειρουργός-Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, Ιατρός στο Γενικό και Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισίας «Άγιοι Ανάργυροι» και κ. Μιράντα Μπέκου-αμούντζια, φαρμακοποιός και Πρόεδρος του Συλλόγου «Φίλες της Αγάπης» Καρδίτσας. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Στάμος, Αρχιερατικός Επίτροπος Καρδίτσας.

Παρακαλείσθε όλοι, όσοι δύνασθε, να προσέλθετε τιμώντας με τον τρόπο αυτό την μνήμη του μακαριστού γέροντος Μητροπολίτη.

Εκ της Ιεράς  Μ η τ ρ ο π ό λ ε ω ς

 

 

Προηγούμενο άρθρο ΑΝΤΑΡΣΥΑ Καρδίτσας: Κάτω τα χέρια από τη λαϊκή κατοικία
Επόμενο άρθρο Yποβολή δικαιολογητικών για χορήγηση Αδειών Κτηνοτροφικών Εγκαταστάσεων