Κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ Καρδίτσας στην απεργία


 

Το Ν.Τ. Καρδίτσας της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. μετά την έκδοση της απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που έκρινε «παράνομη και καταχρηστική» την Απεργία – Αποχή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ:

Καταγγέλλει την Κυβέρνηση που συνεχίζοντας την αυταρχική πολιτική της επιστρατεύει τη δικαιοσύνη για να αντιμετωπίσει τον απεργιακό αγώνα των εργαζομένων στο Δημόσιο. Έναν αγώνα που έχει την καθολική συμμετοχή των υπαλλήλων, έναν αγώνα που υπερασπίζεται τα δημόσια και κοινωνικά αγαθά ενάντια στην πολιτική συρρίκνωσης και παράδοσής τους στο ιδιωτικό κερδοσκοπικό κεφάλαιο.

Διακηρύσσει ότι παράνομη και καταχρηστική είναι η πολιτική των απολύσεων, της ανεργίας, της φοροληστείας και των ιδιωτικοποιήσεων που εφαρμόζει η Κυβέρνηση.

Προωθεί τη συνέχιση των κινητοποιήσεών μας για την ακύρωση στην πράξη του νόμου 4250/2014 με στόχο την κατάργησή του. Σε αυτήν την κατεύθυνση η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. κηρύσσει νέα Απεργία – Αποχή από όλες τις διαδικασίες που σχετίζονται με την αξιολόγηση στο Δημόσιο, τις διαδικασίες επαναπροσδιορισμού με νέα κριτήρια της μετατροπής των συμβάσεων ορισμένου σε αορίστου χρόνου του Ν. 4250/14, καθώς και τις διαδικασίες υλοποίησης της ατομικής αξιολόγησης (ΠΔ 152/13) των εκπαιδευτικών, της αυτοαξιολόγησης – αξιολόγησης της σχολικής μονάδας του εκπαιδευτικού έργου.

Συμμετέχουμε με όλες τις δυνάμεις στην 24ωρη Πανδημοσιοϋπαλληλική Απεργία την Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014.

Με τη συμμετοχή μας στην Απεργία θα στείλουμε ηχηρό μήνυμα καταδίκης της πολιτικής της ποινικοποίησης των συνδικαλιστικών αγώνων και των σχεδίων πλήρους κατάργησης του απεργιακού δικαιώματος. Σε αυτή την πολιτική εντάσσεται η δικαστική απόφαση που «απαγορεύει να κηρύξει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στο μέλλον Απεργία με τα ίδια αιτήματα»!!! Θα απαιτήσουμε να επαναπροσληφθούν όλοι-ες οι απολυμένοι-ες εργαζόμενοι στο Δημόσιο και να επαναλειτουργήσουν όλες οι δομές και υπηρεσίες που καταργήθηκαν με την ταυτόχρονη επάνοδο όλων των υπαλλήλων που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα ή απολύθηκαν. Τέλος, με την Απεργία μας στις 23/9/2014 και με τη συνέχιση και κλιμάκωση των αγώνων μας, διεκδικούμε λύσεις στα εργασιακά, μισθολογικά και ασφαλιστικά μας αιτήματα, όπως αυτά προσδιορίστηκαν στην πρόσφατη απόφαση του Γ.Σ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. (21.8.2014).

Καλούμε όλους τους συναδέλφους-ισσες στην απεργιακή συγκέντρωση την Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 10:30 στην Κεντρική μας Πλατεία.

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ – ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΟΣ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ

Για το Νομαρχιακό τμήμα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

 

Βάιος Μπάτρας Κώστας Παπατσιμούλης

 

Προηγούμενο άρθρο Παρέμβαση Τσιάρα για τη διεθνή ασφάλεια
Επόμενο άρθρο Χρυσός ο Ζήσης Σούλιος στο 3ο Διεθνές Ποδηλατικό Circuit Θες/νικης