Ειδήσεις

Καλοκαιρινές βραδιές στις πλατείες της Καρδίτσας


Μουσικές βραδιές στις πλατείες των συνοικιών της πόλης  προγραμματίζει  κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ο Δήμος Καρδίτσας, πέρα από την στήριξη που παρέχει σε όλους τους   πολιτιστικούς συλλόγους των Τοπικών Κοινοτήτων για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων – πανηγυριών που διοργανώνουν.

Ειδικότερα, στόχος του Δήμου είναι οι Κυριακές του καλοκαιριού, από την 1η Ιουλίου μέχρι και τις 2 Σεπτεμβρίου να αποκτήσουν ένα άλλο νόημα, όπου οι πλατείες των  συνοικιών της πόλης θα αποτελέσουν χώρους συνάντησης των συμπολιτών, σύσφιξης των μεταξύ τους σχέσεων, ψυχαγωγίας και διασκέδασης με τοπικά μουσικά σχήματα.

Για τον προγραμματισμό  των εκδηλώσεων ο Δήμος Καρδίτσας καλεί τα ολοκληρωμένα μουσικά σχήματα- συγκροτήματα δημοτικής, έντεχνης, λαϊκής,  ρεμπέτικης και ροκ μουσικής της περιοχής μας που επιθυμούν να συμμετάσχουν σ’ αυτές,  να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους, καθώς και ποιες από τις Κυριακές από 1/7 έως 2/9 είναι διαθέσιμα.

Οι δηλώσεις- αιτήσεις των ενδιαφερόμενων μουσικών σχημάτων θα υποβάλλονται από 25/5 έως και 31/5 στο Γραφείο Πρωτοκόλλου (Δημαρχείο, Αρτεσιανού 1, 2ος όροφος).

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Κλειστά τα εμπορικά του Αγίου Πνεύματος
Επόμενο άρθρο 30 Μάη: Ημέρα αγώνα, ημέρα πανεργατικής απεργίας