Κρασί MESSENICOLA : Νέα συσκευασία, μοναδική γεύση


 

Μέσα από μια νέα και καθ ΄ όλα εντυπωσιακή συσκευασία μας επανασυστήνεται το κρασί MESSENICOLA που παράγει το οινοποιείο «Domaine Monsieur Nicolas» του Γιώργου Καραμήτρου.

Η επίσημη παρουσίαση έγινε το βράδυ της Κυριακής 29 Νοεμβρίου στο κατάστημα BROTHERS στην πλατεία Στρατολογίας με τη συμμετοχή πολλών φίλων του Γιώργου Καραμήτρου και πολλών εκπροσώπων των τοπικών αρχών.

Η νέα συσκευασία του MESSENICOLA εντυπωσίασε τους πάντες, όπως εξάλλου και το περιεχόμενό του αφού πρόκειται για ένα από τα πιο ξεχωριστά κρασιά που παράγει το Οινοποιείο. Η έντονη γεύση του και τα πρωτόγνωρα αρωματικά χαρακτηριστικά του, που αναδίδουν αρώματα φρούτων του δάσους, αποζημιώνουν τον ουρανίσκο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ενώ το ρουμπινί, μεθυστικό στα μάτια χρώμα του, μεταφέρει μνήμες από τη μακραίωνη ιστορία του, «ταξιδεύοντας» όλες τις αισθήσεις.

Συγκινημένος ο Γιώργος Καραμήτρος, το αφιέρωσε στους γονείς του, Γιάννη και Γιαννούλα, που ήταν εκεί και τον καμάρωναν αφού από αυτούς πήρε τη σκυτάλη το 1990 να συνεχίσει την οικογενειακή επιχείρηση και την ιστορία της. «Ευχαριστώ τον πατέρα μου για όσα μου έμαθε και μου πρόσφερε. Μπορεί στο Οινοποιείο να χρησιμοποιούμε καινούργιες μεθόδους, αλλά  η αγάπη και το μεράκι που πήρα από την οικογένειά μου είναι τα βασικά συστατικά για ένα καλό προϊόν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης μίλησαν ακόμη οι βουλευτές κ. Χρυσούλα Κατσαβριά – Σιωροπούλου και Παναγιώτα Βράντζα, οι δήμαρχοι Καρδίτσας και Λίμνης Πλαστήρα  κ. Φώτης Αλεξάκος και Δημήτρης Τσιαντής αντίστοιχα, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Καρδίτσας κ. Κώστας Ψημμένος, ο Πρόεδρος του Δικτύου Τροφίμων και Ποτών Ν. Καρδίτσας κ. Κώστας Ζυγογιάννης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Οινολόγων Ελλάδος κ. Θάνος Καραθάνος, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεσενικόλα κ. Χρήστος Καραγιαννόπουλος καθώς επίσης και ο γνώστης κρασιών κ. Ντίνος Στεργιούδης.

Όπως επεσήμανε ο κ. Στεργιούδης «Ο Γιώργος Καραμήτρος κάνει το τολμηρό βήμα να υιοθετήσει μία φιάλη εντελώς αντισυμβατική. Είναι αντισυμβατική και έχει φινέτσα. Είναι ένα κρασί αφρώδες – σπάνιο για κόκκινο κρασί – βελούδινο και ευκολόπιοτο. Έχει έναν χαρακτήρα. Θα συζητηθεί πάρα πολύ».

Η βραδιά συνεχίστηκε με ζωντανή μουσική και φυσικά με πολύ κρασί  MESSENICOLA, συνοδεία και εκλεκτών εδεσμάτων.

Το MESSENICOLA κυκλοφορεί σε νέα φιάλη και σας περιμένει για να το (ξανα)ανακαλύψτε το.

 

Προηγούμενο άρθρο Σύλλογος Γυναικών : Όλες στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ
Επόμενο άρθρο Νέα επιχορήγηση στην Περιφέρεια Θεσσαλίας ύψους 486.771 ευρώ