Ειδήσεις

Κώστας Τσιάρας: Σιαμαίοι του λαϊκισμού οι Τσίπρας – Καμμένος


«Σε μόλις 2 χρόνια διακυβέρνησης η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ διέλυσε όσες ψευδαισθήσεις καλλιέργησαν με τις αυταπάτες τους οι σιαμαίοι του λαϊκισμού Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος»,σημείωσε ο Βουλευτής Καρδίτσας και Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας από το βήμα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, η οποία συνεδρίασε την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2016 στα Κεντρικά Γραφεία στο  κόμματος.

«Παρέλαβαν τον τόπο στις αρχές του 2015 με θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης για να τον ξαναβυθίσουν με την περήφανη διαπραγμάτευση στην άβυσσο της αβεβαιότητας και της ύφεσης» επεσήμανε ο γαλάζιος Γραμματέας. Και συνέχισε:«2 χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ήταν αρκετά για να  σκορπίσουν τις θυσίες του ελληνικού Λαού μέχρι το τέλος του 2014, και  να υποθηκεύσουν ολόκληρη τη δημόσια περιουσία για 99 ολόκληρα χρόνια».

Ο Καρδιτσιώτης πολιτικός κατηγόρησε τους κυβερνητικούς εταίρους ότι επιχειρούν να στήσουν μια νέα διαπλοκή στην πατρίδα μας:«με αντισυνταγματικούς διαγωνισμούς – παρωδία. Περιφρονώντας τις συνταγματικά κατοχυρωμένες Ανεξάρτητες Αρχές, κάποιες από τις οποίες πάσχισαν ανεπιτυχώς να τις υποκαταστήσουν. Ταυτόχρονα, με πρωτοφανής κοινοβουλευτικές διαδικασίες πέρα των ορίων του Κανονισμού της Βουλής ή της εθιμικής κοινοβουλευτικής διαδικασίας, υποβαθμίζουν τη λειτουργία του Ελληνικού Κοινοβουλίου και τους δημοκρατικούς θεσμούς. Παράλληλα επιχειρούν τη διάβρωση και την άλωση του δημοσίου, με ρουσφετολογικές τροπολογίες που διογκώνουν το Δημόσιο και φουσκώνουν τον λογαριασμό για τους Έλληνες πολίτες».

«Από αυτά τα 2 χρόνια της καταστροφικής διακυβέρνησης της πατρίδας μας από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα, η Ελλάδα βγαίνει περισσότερο λαβωμένη, έχοντας απωλέσει σημαντικά τμήματα των κατακτήσεων του παρελθόντος. Βγαίνει όμως, παράλληλα, έχοντας οικοδομήσει -για πρώτη φορά την τελευταία 8ετία – μια ισχυρή ελπίδα για το μέλλον. Την ελπίδα που εδράζεται στην Αλήθεια»,είπε ο κ. Τσιάρας και κάλεσε τα στελέχη της γαλάζιας παράταξης να υπερασπιστούν το τρίπτυχο σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για μείωση των φόρων, μείωση των κρατικών δαπανών και στήριξη της επιχειρηματικότητας ως το μόνο ρεαλιστικό και βιώσιμο σχέδιο εξόδου από την βαθιά οικονομική κρίση.

«Η Νέα Δημοκρατία γίνεται καθημερινά μεγαλύτερη στην κοινωνία, με μια πλατιά κοινωνική και πολιτική συμμαχία που σχηματίζεται γύρω από της και γύρω από τον Πρόεδρό της»,τόνισεο βουλευτής Καρδίτσας και υπογράμμισε, πως όλες οι μετρήσεις της κοινής γνώμης επιβεβαιώνουν την πολιτική υπεροχή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει καταφέρει να αποκτήσει την πρωτοβουλία των πολιτικών κινήσεων, έναντι του Αλέξη Τσίπρα, και να επιβάλει την ατζέντα της Νέας Δημοκρατίας στο κοινοβούλιο και την κοινωνία»,κατέληξε ο κ. Τσιάρας και πρότρεψε τα στελέχη του κόμματος να υπερασπιστούν στην πράξη τις αξίες και τις αρχές του κόμματος, οι οποίες το έχουν καταστήσει στυλοβάτη της πατρίδας μας σε όλες τις δύσκολες στιγμές της από την ίδρυσή του το 1974 ως σήμερα.«Όλοι μαζί καλούμαστε να δώσουμε την μάχη της παράταξή μας για την επικράτηση της τόσο σε πολιτικό όσο και ιδεολογικό επίπεδο. Γιατί απέναντι στην ιδεολογία της αναξιοκρατίας, της ήσσονος προσπάθειας και του πολιτικού τραμπουκισμού, αντιπαραθέτουμε την Ελλάδα των ίσων ευκαιριών για όλους, της αριστείας και της προκοπής και της υπεροχής των πολιτικών μας επιχειρημάτων μέσω του δημοκρατικού διαλόγου».

 

Προηγούμενο άρθρο Ευχαριστίες του Ποδηλατικού Ομίλου Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Μέχρι αύριο οι αιτήσεις στον ΣΘΕΒ για το πρόγραμμα εκπαίδευσης