Ειδήσεις

Κώστας Τσιάρας: Τελειώνει η κλεψύδρα για ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ


«Πέρα από ευχολόγια δεν έχουν προκύψει απτά οφέλη για την ελληνική πλευρά» σημείωσεο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Καρδίτσας κ. Κώστας Τσιάραςσε συνέντευξη που παραχώρησε στη δημοσιογράφο Ειρήνη Μπέλλα για τη Βραδυνή της Κυριακής.

Ο γαλάζιος Γραμματέας υπογράμμισε ότι «οι επίσημες ανακοινώσεις για το κόστος της συμφωνίας αναβάθμισης των F16 από την αμερικανική ηγεσία έχουν προκαλέσει «βέρντιγκο» στα κυβερνητικά στελέχη και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, οι οποίοι οφείλουν να ενημερώσουν υπεύθυνα τους Έλληνες πολίτες για όλες τις πτυχές της συμφωνίας».

Ο κ. Τσιάρας τόνισε επίσης ότι «για την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ η κλεψύδρα τελειώνει», προβλέποντας ότι τις επόμενες εκλογές θα τις κερδίσει η ΝΔ όποτε και αν γίνουν. «Όσο πιο σύντομα, τόσο το καλύτερο για την οικονομία μας και την κοινωνίας μας» τόνισε χαρακτηριστικά.

Κληθείς να σχολιάσει την αντιπολιτευτική στάση της ΝΔ, ο κ. Τσιάρας επαναβεβαίωσε την επιλογή της ΝΔ να καταψηφίζει νομοσχέδια στα οποία διαφωνούν οι κυβερνητικοί εταίροι.

«Δεν είμαστε διατεθειμένοι να συμπράξουμε στη συμπαιγνία που στήνουν οι κυβερνητικοί εταίροι στους κοινοβουλευτικούς θεσμούς  για να χτίσουν διπλές πλειοψηφίες, προκειμένου να μείνουν στην εξουσία» διευκρίνισε ο Καρδιτσιώτης πολιτικός, ενώ προέβλεψε ότι οι διαφοροποιήσεις ακόμα και σε ελάσσονος σημασίας ζητήματα θα πάρουν την μορφή ντόμινο, προκειμένου οι βουλευτές της συγκυβέρνησης να διαχωρίσουν το πολιτικό τους κεφάλαιο από αυτό των αρχηγών τους και να περισώσουν το πολιτικό τους μέλλον.

Για τις επαφές του Προέδρου της ΝΔ με αξιωματούχους της ΕΕ στη Σύνοδο Κορυφής του ΕΛΚ, ο κ. Τσιάρας υπογράμμισε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε το δικό του πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων το οποίο εστιάζει στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και επεσήμανε πως «οι Ευρωπαίοι Επίτροποι υποδέχτηκαν τον Πρόεδρο της ΝΔ ως τον μεταρρυθμιστή πολιτικό, ο οποίος με βεβαιότητα θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές».

Προηγούμενο άρθρο Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Ανοιχτή επιστολή των Αγωνιστικών Κινήσεων Εκπαιδευτικών