Ειδήσεις

Μάγεψε η Γλυκερία στο θέατρο Κτημένης


Χιλιάδες θεατές  κατέκλυσαν το βράδυ της Κυριακής 20 Αυγούστου κάθε γωνιά του θεάτρου Κτημένης, το οποίο αποδείχθηκε μικρό για την άνευ προηγουμένου κοσμοσυρροή,  για να απολαύσουν την αξεπέραστη Γλυκερία σε μια μοναδική συναυλία.

Τη συναυλία συνδιοργάνωσαν η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας με το Δήμο Σοφάδων στο πλαίσιο του καθιερωμένου Φεστιβάλ Λιμνών Ν. Καρδίτσας 2017 το οποίο ολοκληρώθηκε.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν  ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος και ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος οι οποίοι ευχαρίστησαν όλον τον κόσμο για την βροντερή παρουσία του αλλά και την Γλυκερία με ολόκληρο το επιτελείο της. Η Γλυκερία ενθουσιασμένη από την κοσμοσυρροή ευχαρίστησε με τη σειρά της τον κόσμο  και τους συνδιοργανωτές για την πρόσκληση με θερμά λόγια .

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας κόσμος τραγουδούσε μαζί της, χειροκροτούσε και χόρευε σε ένα μουσικό ταξίδι που επιμελήθηκε ο Στέλιος Φωτιάδης, με τραγούδια λαïκά – έντεχνα – παραδοσιακά, καθώς και τις επιτυχίες της σπουδαίας ερμηνεύτριας

Την Γλυκερία συνόδευσε, εκτός από την υπέροχη ορχήστρα της, ο καταπληκτικός μουσικός και τραγουδιστής Βασίλης Προδρόμου.

Η συναυλία αυτή ήρθε να προστεθεί σε μια σειρά εξαιρετικών εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν αυτό το καλοκαίρι τόσο από την Περιφέρεια όσο και από το Δήμο Σοφάδων.

 

Προηγούμενο άρθρο Κώστας Τσιάρας: Αλήθειες κάτω από τις στάχτες
Επόμενο άρθρο Ξεκίνησε ο 2ος κύκλος της 6ης Εκστρατείας Ανάγνωσης