Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις Φυλακτή 2014


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι πολιτιστικές εκδηλώσεις Φυλακτή 2014 που έγιναν στη πλατεία του χωριού.Το μουσικό πρόγραμμα ξεκίνησε γύρω στις 9:30μ.μ. με παραδοσιακά λαϊκό-δημοτικά τραγούδια που ερμήνευσε η ορχήστρα: Τραγούδι : Αποστολακούλης Στέφανος – Γκορίλας Νίκος Κλαρίνο: Λαβίδας Παναγιώτης Βιολί : Αποστολακούλης Ηλίας Αρμόνιο : Γκαράβελας Παναγιώτης.Οι Φυλακτιώτες για ακόμα μια φόρα διαδκέδασαν , χόρεψαν και απέδειξαν με αυτό τον τρόπο πόσο πολύ αγαπάνε και στηρίζουν την προσπάθεια που κάνει ο σύλλόγος , μέσα στο δύσκολο καιρό που διανύουμε.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και η καθιερωμένη λαχειοφόρος με πλούσια δώρα. Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν: ο Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα κ. Δημήτρης Τσιαντής , αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου  και ο νέος πρύτανης και χωριανός του Γεωπονικού Πανεπιστημιο Αθηνών Γιώργος Παπαδούλης.

 

Ρεκόρ επισκεπτών στην πρώτη διαδικτυακή τηλεόραση του Ν. Καρδίτσας Fylakti tv

 

Για δεύτερη συνεχόμενη φόρα οι εκδηλώσεις μεταδόθηκαν ζωντανά μέσα από τη πρώτη διαδικτυακή τηλεόραση του Ν. Καρδίτσας Fylakti Tv. Οι διαδικτυακοί επισκέπτες ξεπέρασαν τα 900 άτομα ταυτόχρονα που παρακολουθούσαν σχεδόν από κάθε γωνιά του πλανήτη. Κάνοντας με αυτό τον τρόπο ακόμα πιο γνωστό το πανέμορφό χωριό Φυλακτή. Να σημειωθεί ότι αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην αφιλοκερδώς προσπάθεια που γίνεται από τους : Μάριος Μαγαλιός – Φώτη Τσιαμαντά και Χρήστο Μαγαλιό ώστε να απολαμβάνετε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα.

 

Προηγούμενο άρθρο Τ’ αντίθετα δραπέτευσαν στο πάρκο & μέρες γης και ουρανού στις παιδικές βιβλιοθήκες
Επόμενο άρθρο Εθελοντισμός στο Ανθηρό