Ειδήσεις

Με επιτυχία στέφθηκε η 1η Ανάβαση Winery Monsieur Nicolas by Karamitros


Με απόλυτη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία στέφθηκε ο αγώνας ποδηλασίας δρόμου, ενταγμένος στο επίσημο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας με την ονομασία  ‘’1η Ανάβαση Winery Monsieur Nicolas by Karamitros’’ ,από τον  Ποδηλατικό Όμιλο Καρδίτσας και την επιχείρηση Winery Monsieur Nicolas by Karamitros,  συνδιοργανωτής Περιφέρεια Θεσσαλίας, Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας

Η ανάβαση διεξήχθη το Σάββατο 08/10/2016 όπου πήραν μέρος 100 ποδηλάτες  από όλη την Ελλάδα, όλων των κατηγοριών. Οι ομάδες που μας τίμησαν με την παρουσία τους και τις ευχαριστούμε βαθειά ήταν: Παναθηναϊκός ,ΠΑΟΚ, , ΑΕΚ ,Μαχητής Σερρών, Π.Ο.Ηρακλείου Κρήτης, Ο.Φ.Π.Ιωαννίνων, ΒΑΟ Θεσ/κης, Θράκας Ιππέας Κομοτηνής, Ο.Φ.Ν.Ιωνίας, , ΠΑΣ.Πηνειός, Α.Π.Ο.Κορωπίου, ΠΓΣ Λάρισας, ΑΟ Αίολος, ΠΑΣ Ασκληπιός Τρικάλων, Κρόνος Νίκαιας, ΠΕΣΑ Αστέρας, ΠΣ Τρικάλων, Πελοτόν, Π.Ο.Πατρών και φυσικά ο Π.Ο.Καρδίτσας.

Η εκκίνηση δόθηκε από το χωριό Μητρόπολη και η διαδρομή των μεγάλων κατηγοριών πέρασε από το χωριό Μοσχάτο συνέχισε κάτω από την Ιερά Μονή Κορώνας και τερμάτισε στο χωριό Μεσενικόλα όπου στην πλατεία γίνανε οι απονομές των νικητών και στη συνέχεια  ο κος Καραμήτρος Γεώργιος παρέθεσε πλούσιο γεύμα και άφθονο κρασί στους αθλητές και στους συνοδούς τους. Ευχαριστούμε θερμά την επιχείρηση Winery Monsieur Nicolas by Karamitros και προσωπικά τον Καραμήτρο Γεώργιο και την οικογένεια του όπου έμπρακτα συμμετέχει στην ανάπτυξη του Νομού μας μέσα από την στήριξη τέτοιων εκδηλώσεων και όχι μόνο και στην στήριξη που παρέχει κάθε χρόνο στον Ποδηλατικό Όμιλο Καρδίτσας.

Στο αγωνιστικό σκέλος της διοργάνωσης όλοι οι αθλητές δώσανε τον καλύτερο εαυτό τους και μετά από μία πανέμορφη όσο και δύσκολη διαδρομή τερμάτισαν και χάρηκαν την ανάβαση. Ο Π.Ο.Καρδίτσας συμμετείχε με εννέα αθλητές με τα ακόλουθα αποτελέσματα τους οποίους συγχαίρουμε θερμά.

Κατηγορία Μίνι Μεγάλα, Μαγγίνας Θωμάς, 15ος

Κατηγορία Παμπαίδων, Τσιρογιάννης Γεώργιος , 2ος Ασημένιο μετάλλιο, Θέος Δημήτριος 3ος Χάλκινο μετάλλιο, Αντωνίου Κων/νος 8ος

Κατηγορία Παίδων, Ευσταθίου Βασίλειος, 3ος Χάλκινο μετάλλιο, Σακελλαρόπουλος Ηλίας, 4ος

Κατηγορία Εφήβων, Παγουρτζής Παναγιώτης 4ος, Τουλάκης Βασίλειος 7ος

Κατηγορία Αντρών, Παλάσκας Βάϊος 16ος

Η διοργάνωση πέτυχε το στόχο της που δεν ήταν άλλος από την ασφαλή διεξαγωγή της ανάβασης και την παροχή κάθε είδους διευκόλυνσης στους αθλητές και στους συνοδούς τους. Η επίτευξη του παραπάνω στόχου μόνο τυχαία δεν ήταν. Εθελοντικές ομάδες όπως ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, οι εθελοντές – μέλη του Ομίλου μας, οι κάτοικοι του χωριού Μεσενικόλα, η Τροχαία Καρδίτσας όπου με μεγάλη δύναμη ανδρών με αυτοκίνητα & μηχανές συνέβαλε τα μέγιστα, ο Πρόεδρος του χωριού Μεσενικόλα ήταν αρωγοί  ώστε ο αγώνας να διεξαχθεί άρτια και με ασφάλεια. Το ΔΣ του ομίλου τους ευχαριστεί θερμά.

Θερμές ευχαριστίες στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας για τη συνδιοργάνωση και του φετινού αγώνα

O Ποδηλατικός Όμιλος Καρδίτσας συνεχίζει την προσπάθεια για την προβολή της ποδηλασίας στην πόλη μας, με συμμάχους τους γονείς των αθλητών και τους κύριους σπόνσορες του ομίλου:

Εάν θέλετε να γίνεται συνταξιδιώτες στον υπέροχο ποδηλατόκοσμο μας, επισκεφτείτε τα γραφεία του ομίλου.

Αντιμάχου 3 (δίπλα στο θερινό σινεμά) 43100, Καρδίτσα

Site: www.podilatikoskarditsas.gr

Τηλ Επικοινωνίας : 6974338617, 6936583765

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Η Σχολή Καρδίτσας στο κορυφαίο σεμινάριο του Ολυμπιακού
Επόμενο άρθρο Ημερίδα για τα τρόφιμα στο Παν/μιο Θεσσαλίας