Με επιτυχία το επιμορφωτικό εργαστήριο για φιλολόγους


Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου ΕΠΑ.Λ. Καρδίτσας, από τις  12:00 έως τις 14:00μ.μ.  επιμορφωτικό εργαστήριο για τους φιλολόγους του ν. Καρδίτσας, με θέμα:

«Προσεγγίζοντας τη μοντέρνα ποίηση μέσα από τα “ Ανοιχτά Χαρτιά”  του Οδυσσέα Ελύτη-Τεχνικές δραματοποίησης και απόδοσης  ποιητικών κειμένων». Το συγκεκριμένο εργαστήριο οργανώθηκε από το Σχολικό Σύμβουλο Φιλολόγων Καρδίτσας κ. Η.Τσιάμαλο και περιελάμβανε: Εισήγηση του φιλολόγου-συγγραφέα  Ευάγγελου Ντελή  με θέμα τα  «Ανοιχτά Χαρτιά» του Ελύτη και  εισήγηση του θεατρολόγου-σκηνοθέτη Ανδρέα Ζυγογιάννη πάνω στις τεχνικές της δραματοποίησης και απόδοσης ποιητικών κειμένων. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε βιωματική δράση στην  οποία  οι εκπαιδευτικοί εφάρμοσαν στην πράξη όσα είχαν προηγηθεί σε θεωρητικό επίπεδο ως προς την τεχνική της δραματοποίησης.

Όπως συμβαίνει σε κάθε εκδήλωση, έτσι και η παραπάνω έτυχε της  φιλοξενίας του Δ/ντή του 1ου ΕΠΑ.Λ. Καρδίτσας, κ. Καρανίσα, καθώς και της  τεχνικής υποστήριξης του εκπαιδευτικού της Πληροφορικής του σχολείου, κ. Τσίτου.

Προηγούμενο άρθρο Υπερελαφρό αεροσκάφος απέκτησε η Αερολέσχη Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ