Νέα αρχή για τη Νεφέλη Καλλιθήρου


Στο τέλος πλησιάζει η καλοκαιρινή προετοιμασία του Α.Σ. Νεφέλη Καλλιθήρου εν όψει της νέας σεζόν, καθώς την Κυριακή δίνει το πρώτο του επίσημο παιχνίδι για το Κύπελλο της ΕΠΣΚ με αντίπαλο την Αργεντινή.

Μια νέα αρχή πραγματοποιήθηκε για τη Νεφέλη αυτό το καλοκαίρι. Όντας το απερχόμενο συμβούλιο μόνο και το βάρος της λειτουργίας της ομάδας να έχει πέσει σε ελάχιστα άτομα, υπήρξε αδυναμία συγκρότησης νέου Δ.Σ. Με πρωτοβουλία του Μορφωτικού Συλλόγου Καλλιθήρου πραγματοποιήθηκε μια προσπάθεια και συγκροτήθηκε ένα νέο Δ.Σ. που στηρίζεται στη συλλογικότητα. Ήδη η εγγραφή μελών προχωρά με εντατικούς ρυθμούς και η ανταπόκριση είναι μεγάλη. Άλλωστε, χωρίς τη συμμετοχή και την οικονομική ενίσχυση των φίλων της ομάδας, η Νεφέλη είναι αδύνατο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας χρονιάς.

Με προπονητή για μία ακόμη χρονιά το Μάκη Ευαγγέλου και με ένα σύνολο που αποτελείται από νεαρούς ποδοσφαιριστές, η Νεφέλη θέτει ως στόχο το καλό ποδόσφαιρο, ώστε να επιτύχει η ομάδα μια όσο το δυνατό καλύτερη πορεία στο νέο πρωτάθλημα, πάντα στα πλαίσια του υγιούς συναγωνισμού. Ταυτόχρονα, η ομάδα ενέταξε στο δυμανικό της και τους ποδοσφαιριστές Δ. Κωστόπουλο, Γ. Μπαντρα, Π. Καραγκούνη, Β. Κουτσοδήμο, Λ. Κολοκύθα, Λ. Τσιτώνα.

Η Νεφέλη, τέλος, ευχαριστεί το catering Τατσιος για τη δωρέαν προσφορά αθλητικού ιματισμού για την προετοιμασία.

Προηγούμενο άρθρο Ο Δήμαρχος Μουζακίου υπέγραψε τη σύμβαση για τοποθέτηση λαμπτήρων LED
Επόμενο άρθρο Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη…, είναι το ατελιέ του Χουάν Μιρό… στο μακρινό μέλλον!