Νέα Συμφωνία για Συμβολαιακή Γεωργία στo βαμβάκι


Σε νέο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας που αφορά σε παραγωγούς βάμβακος  των Νομών Θεσσαλονίκης και Ημαθίας, προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με την εταιρία «Αφοί Καραγεώργου ΑΒΕΕ».

H χρηματοδοτική πρόταση της Συμβολαιακής Γεωργίας στον τομέα του βαμβακιού, αναφέρεται ουσιαστικά στην ορθολογική οργάνωση και στην οικονομική στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας και καλύπτει ολόκληρη την αλυσίδα από τον παραγωγό μέχρι την επεξεργασία και την πώληση των προϊόντων από την παραπάνω εταιρία.

Η εταιρεία «Αφοί Καραγεώργου ΑΒΕΕ»  δραστηριοποιείται στην εκκόκκιση βάμβακος, στην παραγωγή βαμβακελαίου και βαμβακόπιτας και η έδρα της βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

 

Η παραγωγική της δραστηριότητα περιλαμβάνει βιομηχανικές μονάδες εκκόκκισης σε όλους τους κύριους τόπους καλλιέργειας βάμβακος.

 

Η εταιρεία προμηθεύεται το σύσπορο βαμβάκι από τους παραγωγούς – αγρότες, το οποίο επεξεργάζεται και παράγει εκκοκκισμένο βαμβάκι σε δέματα που αποτελεί την πρώτη ύλη για τις βιομηχανίες κλωστοϋφαντουργίας. Η εταιρεία διαθέτει σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό  άρτια εξοπλισμένο τελευταίας τεχνολογίας  με αποτέλεσμα το παραγόμενο προϊόν να είναι άριστης  ποιότητας.

 

Μέσω του προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας της Τράπεζας Πειραιώς, ο παραγωγός έχει στη διάθεση του την απαιτούμενη ρευστότητα με άκρως ανταγωνιστικούς όρους τη στιγμή που τη χρειάζεται αλλά και εγγυημένη πληρωμή της παραγωγής που έχει συμφωνήσει να παραδώσει στην εταιρία.

Το Πρόγραμμα καλύπτει όλη την παραγωγική, εφοδιαστική και μεταποιητική αλυσίδα του αγροτικού προϊόντος υποστηρίζοντας συντεταγμένα την επωφελή συνεργασία παραγωγών και επιχείρησης.

Με την υλοποίηση της νέας αυτής συνεργασίας, πιστοποιείται η σταθερή βούληση της Τράπεζας Πειραιώς για την υποστήριξη και ενθάρρυνση κάθε υγιούς παραγωγικής προσπάθειας στον τομέα της οικονομίας.

Προηγούμενο άρθρο Διέρρηξαν το ΚΤΕΛ Τρικάλων και Καρδίτσας στη Λάρισα
Επόμενο άρθρο Κοντά στη νεολαία ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος