Νέος διοικητής της 5ης ΥΠΕ ο Νεστ. Αντωνίου – Αναπληρωτής ο Τρικαλινός Μιχ. Βενιζέλος


Ο Νέστορας Αντωνίου θα είναι τελικά ο νέος διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας διαδεχόμενος τον Λάζαρο Μακρή. Ο ορισμός του από τον υπουργό Υγείας «κλείδωσε» επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες και πλέον αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως το όνομα.

Ο Λαρισαίος έχει ειδοποιηθεί σχετικά, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι η τοποθέτησή του αποτελούσε πρόταση του Τμήματος Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας. Αναπληρωτής διοικητής στην 5η ΥΠΕ θα είναι ο γιατρός Μιχάλης Βενιζέλος, διευθυντής του Κέντρου Υγείας Πύλης, καταλαμβάνοντας τη θέση που παρέμενε τους τελευταίους μήνες κενή.

Ο Ν. Αντωνίου είναι οικονομολόγος και εργάζεται επί πολλά χρόνια ως διοικητικός υπάλληλος στο ΓΝΛ. Με έντονη πολιτική και κοινωνική δράση, έχει εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος Λάρισας με την παράταξη του δημάρχου και έχει οριστεί πρόεδρος της ΔΗΚΕΛ. Είναι μέλος της διοίκησης του Συλλόγου Εργαζομένων στο ΓΝΛ, αλλά και μέλος της Ν. Ε. του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνος του Τμήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Κι ενώ ανακοινώνονται οι νέοι διοικητές των ΥΠΕ, για τους νέους διοικητές των νοσοκομείων οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ορισμός τους θα καθυστερήσει μερικές εβδομάδες ακόμη.

Προηγούμενο άρθρο Προσωρινή άρση των περιοριστικών μέτρων διέλευσης στη γέφυρα Κοράκου
Επόμενο άρθρο Περιφερειακή σύσκεψη στελεχών Θεσσαλίας της ΔΑΚΕ/ΠΕ στην Καρδίτσα