Νέο πρόγραμμα συμβολαιακής κτηνοτροφίας από την Τράπεζα Πειραιώς


Σε νέο πρόγραμμα Συμβολαιακής Κτηνοτροφίας που αφορά σε γαλακτοπαραγωγούς των Νομών Μαγνησίας, Λάρισας, Καρδίτσας, Φθιώτιδος και Βοιωτίας, προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με την εταιρεία «Ρούσσας Α.Ε.».

H χρηματοδοτική πρόταση της Συμβολαιακής Κτηνοτροφίας στον τομέα του γάλακτος αναφέρεται ουσιαστικά στην ορθολογική οργάνωση και την οικονομική στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας, καλύπτοντας ολόκληρη την αλυσίδα, από τον παραγωγό μέχρι την επεξεργασία και την πώληση των προϊόντων από την εταιρεία.

Η τυροκομική εταιρεία Ρούσσας ιδρύθηκε το 1952 από την οικογένεια Ρούσσα και από τότε αφιερώθηκε αποκλειστικά στην παραγωγή ποιοτικών τυροκομικών προϊόντων. Για την επίτευξη αυθεντικών προϊόντων   με απαράμιλλη γεύση και ποιότητα  η οικογένεια ακολουθεί πιστά τις παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής σε ένα άρτια εξοπλισμένο υπερσύγχρονο εργοστάσιο με διεθνείς πιστοποιήσεις ποιότητας, υγιεινής και προστασίας του περιβάλλοντος.

Σήμερα, η εταιρεία εξάγει πάνω από το 90% της ετήσιας παραγωγής της σε ΗΠΑ, Καναδά, Ευρώπη, Αφρική, Ασία, Αυστραλία, Μέση και Άπω Ανατολή. Η φέτα της είναι ευρέως γνωστή και επανειλημμένα βραβευμένη για την εξαιρετική ποιότητά της.

Μέσω του προγράμματος Συμβολαιακής Κτηνοτροφίας της Τράπεζας Πειραιώς, ο κτηνοτρόφος έχει στη διάθεσή του την απαιτούμενη ρευστότητα με άκρως ανταγωνιστικούς όρους τη στιγμή που τη χρειάζεται, αλλά και εγγυημένη πληρωμή της παραγωγής που έχει συμφωνήσει να παραδώσει στην εταιρεία.

Το Πρόγραμμα καλύπτει όλη την παραγωγική, εφοδιαστική και μεταποιητική αλυσίδα του αγροτικού προϊόντος υποστηρίζοντας συντεταγμένα την επωφελή συνεργασία κτηνοτρόφων και επιχείρησης.

Με την υλοποίηση της νέας αυτής συνεργασίας, πιστοποιείται η σταθερή βούληση της Τράπεζας Πειραιώς για την υποστήριξη και ενθάρρυνση κάθε υγιούς παραγωγικής προσπάθειας στον τομέα της οικονομίας.

 

Προηγούμενο άρθρο Κάλεσμα εμποροϋπαλλήλων στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ
Επόμενο άρθρο Δυναμική επανεκκίνηση για την Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας