Ειδήσεις

Οι Απανταχού Καρδιτσιώτες τιμούν τον Μακαριστό Σερ. Τίκα και τον Ν. Πλαστήρα


Ο Σύλλογος των Απανταχού Καρδιτσιωτών ανακοινώνει ότι την Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 12.00′ μ.μ. στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, θα τελέσει με την δέουσα επισημότητα την καθιερωμένη ετήσια επιμνημόσυνη δέηση προς τιμή των επιφανών Καρδιτσιωτών, του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος, Σεραφείμ Τίκα (που καταγόταν από το Αρτεσιανό Καρδίτσας) και του Πρωθυπουργού-Στρατηγού Νικολάου Πλαστήρα (που γεννήθηκε στην Καρδίτσα και καταγόταν από το Μορφοβούνι της Λίμνης Πλαστήρα).

Θα χοροστατήσει εκπρόσωπος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερωνύμου Β’.

Για την ζωή και το έργο του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Σεραφείμ θα μιλήσει ο Καθηγητής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και εκπρόσωπος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αποφοίτων Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς, κ. Λάμπρος Σταύρου και για τη ζωή και το έργο του Πρωθυπουργού-Στρατηγού Νικολάου Πλαστήρα θα μιλήσει ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Μορφοβουνιωτών Αθήνας, κ. Γεώργιος Βασιλούλης.

Έχουν προσκληθεί να παραστούν όλες οι πολιτικές και στρατιωτικές Αρχές του Τόπου, καθώς και όλα τα Καρδιτσιώτικα, Θεσσαλικά, Μικρασιάτικα και Χιακά σωματεία.

Όποιος φορέας ή σωματείο επιθυμεί να καταθέσει στεφάνι ή να αποστείλει τιμητικό άγημα του χορευτικού του τμήματος, παρακαλούμε να επικοινωνήσει με τον διοργανωτή Σύλλογο των Απανταχού Καρδιτσιωτών έως και την Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2017.

Για πληροφορίες για την εκδήλωση μπορείτε να απευθύνεστε στο
τηλ. 210.3301370 και στο e-mail: s.a.karditsiwtwn@gmail.com

 

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΩΝ

 

 

Προηγούμενο άρθρο Δύο αναμετρήσεις εντός για τον ΣΠΑΚ αυτό το Σαββατοκύριακο
Επόμενο άρθρο Συνάντηση των Θεσσαλών Καραγκούνηδων στον Παλαμά Καρδίτσας