Οι Θεολόγοι της Καρδίτσας έκοψαν την πίτα τους


Κατά τη διάρκεια μιας σεμνής και λιτής εκδήλωσης οι Θεολόγοι καθηγητές του νομού Καρδίτσης έκοψαν την Βασιλόπιτα, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου.

Η εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ιερατικού Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (ΙΣΔΕ) με την πρωτοβουλία του διευθυντού της σχολής Κωνσταντίνου Παπαευθυμίου.

Στην προσλαλιά του ο Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος αναφέρθηκε στο σημαντικό και ουσιαστικό έργο που επιτελούν οι εκπαιδευτικοί – Θεολόγοι, από τους οποίους παράλληλα ζήτησε να συνεργαστούν και να συνδράμουν στο κηρυκτικό – διδακτικό έργο που επιτελεί η τοπική Εκκλησία της Καρδίτσας μέσω της συμμετοχής τους σε κατηχητικά μαθήματα, εσπερινά κηρύγματα, ομιλίες κλπ.

Οι Θεολόγοι από την πλευρά τους υποσχέθηκαν να βοηθήσουν το έργο που γίνεται θέτοντας εαυτούς στη διάθεση της τοπικής Εκκλησίας.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν μεταξύ άλλων ο Σχολικός Σύμβουλος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κλάδου ΠΕ01 με έδρα τη Λαμία Δρ. Δημήτριος Φύκας, ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Καρδίτσας Θωμάς Καρανίκας καθώς και ο διευθυντής του ΙΣΔΕ Καρδίτσας Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου.

romfea.gr

Προηγούμενο άρθρο Ο Σύλλογος Δασκάλων Καρδίτσας κόβει την πίτα του
Επόμενο άρθρο Αιτήσεις συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2015 των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ