Οι ΟΤΑ Ν. Καρδίτσας απεργούν στις 23 Σεπτέμβρη


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Καρδίτσας καλεί όλους τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να συμμετέχουν στην 24ΩΡΗ ΠΑΝΔΗΜΟΣΙΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ που προκήρυξε η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για την ΤΡΙΤΗ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ώστε να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα καταδίκης της πολιτικής ποινικοποίησης των συνδικαλιστικών αγώνων και των σχεδίων πλήρους κατάργησης του απεργιακού δικαιώματος.

Σε αυτή την πολιτική εντάσσεται η δικαστική απόφαση που κήρυξε παράνομη και καταχρηστική την Απεργία-Αποχή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. από κάθε ενέργεια εφαρμογής του αντισυνταγματικού Νόμου 4250/2014 για την «συγκριτική αξιολόγηση», αλλά και τον προσχηματικό επανέλεγχο μετατροπής των Συμβάσεων σε Αορίστου Χρόνου.

Η απεργιακή κινητοποίηση εκφράζει τη διάθεση ΟΛΩΝ μας για την συνέχιση και κλιμάκωση των αγώνων μας για την επίλυση των εργασιακών, μισθολογικών και ασφαλιστικών-συνταξιοδοτικών αιτημάτων μας όπως αυτά αναλυτικά καταγράφηκαν στην απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας την Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να συμμετέχουν στην Απεργιακή Συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την ΤΡΙΤΗ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014 στην Κεντρική πλατεία στην Καρδίτσα στις 10:30 το πρωί.

Συγχρόνως, συμμετέχουμε στην ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ που προκήρυξε το Γενικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. για την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014 από κάθε διαδικασία που αφορά στην «συγκριτική αξιολόγηση» αλλά και κάθε διαδικασία που αφορά στην προσχηματικό επανέλεγχο μετατροπής με άλλα κριτήρια των σχέσεων εργασίας σε Αορίστου Χρόνου.

 

                                              Για το Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος                                                            Ο Γεν. Γραμματέας

 

Απόστολος Ταξιάρχης                                                   Σωτήριος Σούρλας

Προηγούμενο άρθρο «Όχι στα μεταλλαγμένα, Ναι στη βιώσιμη γεωργία»
Επόμενο άρθρο Νέο Δ.Σ. και νέα Ε.Ε. για τους Θεσσαλούς της Ευρώπης