Οι πτυχιούχοι της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής του Ωδείου Ευθυμιάδη


Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι πτυχιακές εξετάσεις των σπουδαστών της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής του αναγνωρισμένου από το κράτος ΄΄ΩΔΕΙΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ΄΄ της θερινής εξεταστικής περιόδου.

Οι πτυχιακές εξετάσεις της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής του ΄΄ΩΔΕΙΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ΄΄ πραγματοποιήθηκαν υπό την επίβλεψη Εξεταστικής Επιτροπής διορισμένης από το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, που αποτελείτο από κορυφαίες προσωπικότητες (συνθέτες, διευθυντές χορωδίας, μουσικοπαιδαγωγοί, καθηγητών ανωτέρων Θεωρητικών και Πρωτοψαλτών) από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Οι Εξετάσεις διενεργήθηκαν στην έδρα του Ωδείου ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής, αφού εξέτασε τους υποψηφίους προφορικώς, αποφάσισε και έδωσε τα παρακάτω πτυχία:

ΠΤΥΧΙΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ:

1)ΑΡΚΟΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΗΛΙΑ

2)ΚΑΝΕΛΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Μετά το πέρας των πτυχιακών εξετάσεων η Επιτροπή συνεχάρη τους αριστεύσαντες πτυχιούχους για την επιτυχία τους, ευχόμενη ιεροπρεπή και θεοσεβή σταδιοδρομία εν τω αναλογίω προς Χάριν και Δόξαν Θεού. Επίσης ευχήθηκε εμβάθυνση και συνέχιση των σπουδών, καθώς επίσης και τους υπεύθυνους καθηγητές και την Διεύθυνση του ΄΄ΩΔΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ΄΄ για το υψηλό επίπεδο μουσικών γνώσεων, τις οποίες αυτό παρέχει. Ιδιαίτερη μνεία έγινε για τον μακροβιότατο Πρωτοψάλτη της Ελλαδικής Εκκλησίας κ. Κωνσταντίνο Ευθυμιάδη και για την αέναη προσφορά στο Ιερό Αναλόγιο και στην ανάδειξη Ιεροψαλτών-μαθητών του στην εκκλησιαστική μας περιφέρεια και όχι μόνο.

Προηγούμενο άρθρο Παρασκευή 3 Ιουνίου,5η μέρα κλειστές οι τράπεζες
Επόμενο άρθρο Συναυλία μαθητών της σχολής πιάνου του Δημοτικού Ωδείου Καρδίτσας