- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Οφειλόμενη απάντηση για το προπονητικό-αθλητικό κέντρο Αγ. Νικολάου

Τους αγαπητούς και προφανώς ιδιαιτέρως ευυπόληπτους συντάκτες της , προς το πρόσωπό μου (για το οποίο μάλιστα τρέφουν –κατά δήλωσή τους- και φιλικά αισθήματα) απαντητικής επιστολής της ΕΠΣ Καρδίτσας,  ΚΑΛΩ -ΚΑΛΟΥΜΕ, για μία ακόμη φορά, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων:

Το έργο αυτό (προπονητικό – αθλητικό κλπ κέντρο), μετά την εξαγγελία του Περιφερειάρχη μας  κ.  Αγοραστού πρέπει να γίνει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ (πέρα από πρόσωπα και καταστάσεις) γιατί τέτοια ευκαιρία ΔΕΝ θα ξανά υπάρξει στο ορατό μέλλον.

Συνεπώς κάθε άλλη θέση ή στάση που υπονομεύει την κατασκευή του είναι όχι μόνο ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ως αντιτιθέμενη στην απλή κοινή λογική και στη θέληση της κοινωνίας, αλλά και ιδιαιτέρως ΥΠΟΠΤΗ και που πιθανότατα θα στοιχειώνει ιστορικά και διαχρονικά τους υπαίτιους.

Όσο για τα χρήματα που επενδύθηκαν ήδη στο συγκεκριμένο χώρο ( και η διαχείριση των οποίων αποτελεί προφανώς “καραμπινάτο σκάνδαλο ΄΄ με το οποίο πρέπει να ασχοληθεί η δικαιοσύνη)  δεν τα αμφισβητήσαμε ποτέ. Τουναντίον τονίσαμε ότι αυτά “σαπίζουν ΄΄ μαζί με τις όποιες αναξιοποίητες υποδομές. Θα αποκτήσουν όμως την αξία τους όταν υλοποιηθεί το <<περί ο λόγος>>  ΝΕΟ ΕΡΓΟ.

Τέλος σε ότι αφορά την σκωπτική παρατήρηση πως δεν δώσαμε την συνέντευξη από το ήδη υπάρχον αθλητικό κέντρο, εξίσου σκωπτικά απαντάμε πως πιθανότατα δεν το κάναμε γιατί δεν θέλαμε να διακόψουμε τη ραστώνη των ζώων που βόσκουν στο χώρο!!!

Για τη “ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ“

Παπαλός Κώστας

πρ. Δήμαρχος Καρδίτσας