Ειδήσεις

Ο εορτασμός της αθλητικής ημέρας στο 3ο & 13ο Δημοτικό Σχολείο


Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, γιορτάστηκε φέτος στα σχολεία όλης της χώρας η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, αντικαθιστώντας τα μαθήματα με δράσεις και αθλητικές δραστηριότητες.

Με το σύνθημα «Αθλούμαι – ΧαράΖΩ το μέλλον», οι μαθητές του 3ου και 13ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας  είχαν την ευκαιρία  να συμμετάσχουν σε οργανωμένες αθλητικές δράσεις και δραστηριότητες καθώς επίσης και να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση, συνηθίζοντας σ’ έναν τρόπο ζωής και άσκησης, ιδανικά απαραίτητα για  θα συνεχίσουν και στην ενήλικη ζωή τους.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας οι μαθητές πήραν μέρος σε  αθλητικές δραστηριότητες όπως: αγώνες ΠΙΓΚ –ΠΟΓΚ, αγώνες ΜΠΑΣΚΕΤ, αγώνες ΒΟΛΕΪ  καθώς και ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ στο κέντρο της πόλης.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου και 13ου Δημοτικού Σχολείου

 

 

 

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την σημαντική προσφορά τους στην οργάνωση και την υλοποίηση  των αθλητικών δρώμενων: Τον Φυσιολατρικό Όμιλο Καρδίτσας  (ΦΟΚ) που μας βοήθησε στους αγώνες  ΠΙΓΚ –ΠΟΓΚ, τους αθλητές του ΣΠΑΚ Καρδίτσας που μας βοήθησαν στους αγώνες βόλεϊ  καθώς και το Τμήμα Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Καρδίτσας για την πραγματοποίηση της ποδηλατάδας των μαθητών στο κέντρο της πόλης με την παρουσία τόσο του κ. Παύλου Γεωργίου όσο και των ανδρών της Τροχαίας Καρδίτσας.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά του Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων
Επόμενο άρθρο Ανάγκη να γίνει η σιωπή φωνή και η ακινησία δράση