Ειδήσεις

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά


Αυτή την ιστορική μέρα της 1ης Μάη τιμούμε τους πρωτοπόρους αγωνιστές του εργατικού κινήματος, όλους εκείνους που θυσιάστηκαν διαχρονικά για τα μεγάλα και ιερά δικαιώματα της τάξης μας, όλους εκείνους που υπερασπίστηκαν με την ίδια τη ζωή τους τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, την ΙΣΟΤΗΤΑ, την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και την ΕΙΡΗΝΗ.

   Οι Εργαζόμενοι όλης της χώρας ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια έχουν υποστεί μια βίαιη αναπροσαρμογή των εισοδημάτων τους μέσω της δραστικής μείωσης μισθών, ημερομισθίων και τη μεγάλη αύξηση της φορολογίας. Έχουν δυσκολία πρόσβασης σε μια σειρά κοινωνικά αγαθά και υπηρεσίες  λόγω της συρρίκνωσης του κοινωνικού κράτους.

   Οι εργαζόμενοι στους Ο.Τ.Α., ως αναπόσπαστο κομμάτι του συνόλου των εργαζομένων στην Ελλάδα και με αίσθημα ευθύνης, ενώνουμε τη φωνή μας με όλους όσους παλεύουν ενάντια στη φτώχεια και στην εξαθλίωση, στις αδικίες, στις κοινωνικές διακρίσεις, στη ξενοφοβία και στο ρατσισμό.

   Συνεχίζουμε τον αγώνα μας με αποφασιστικότητα για την υπεράσπιση της δημοκρατίας, της ελευθερίας, της ειρήνης και των εργασιακών μας δικαιωμάτων.

 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου καλεί όλους τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να πάρουν μέρος στην συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς που θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας την Δευτέρα 1η Μάη στις 10:00 το πρωί.

                                      Για το Δ.Σ.

          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ                    ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΣΟΥΡΛΑΣ 

Προηγούμενο άρθρο Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σοφάδων
Επόμενο άρθρο ΕΟΑΣΚ: Τιμούμε την Εργατική Πρωτομαγιά