Πίστα εξέτασης υποψήφιων οδηγών στην Καρδίτσα


Στη διαμόρφωση πίστας για την πρακτική εξέταση υποψηφίων οδηγών δικύκλων στην Καρδίτσα, προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας,  καθώς υπεγράφη από τον περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό η σύμβαση κατασκευής του έργου προϋπολογισμού 64.800,00 €  (με ΦΠΑ). Το έργο χρηματοδοτείται από Πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων ΚΑΠ Περιφέρειας Θεσσαλίας.

 

Όπως υπογράμμισε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός: «Για μας το μήνυμα της πρόληψης είναι ό,τι καλύτερο μπορούμε να προσφέρουμε στους συνανθρώπους καθώς η ανθρώπινη ζωή έχει την μεγαλύτερη αξία. Πλέον με το έργο αυτό ολοκληρώνεται η ταλαιπωρία για τους υποψήφιους οδηγούς δικύκλων. Με τις κατάλληλες προδιαγραφές στοχεύουμε στη διαμόρφωση μιας πίστας οργανωμένης και ασφαλούς».

 

Οι εργασίες αφορούν στην διαμόρφωση της πίστας πρακτικής εξέτασης υποψηφίων οδηγών δικύκλων στη θέση του χώρου της εμποροπανήγυρης (περιφερειακός Καρδιτσομαγούλης). Συγκεκριμένα, θα  κατασκευαστεί βάση οδοστρωσίας μεταβλητού πάχους, ώστε οι διάδρομοι της πίστας να αποκτήσουν το επιθυμητό υψόμετρο και θα κατασκευαστεί νέος ασφαλτοτάπητας σε ολόκληρη την επιφάνεια της πίστας.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ρεσιτάλ βιολιού με ένα 13χρονο ταλέντο από την Ιταλία
Επόμενο άρθρο Σε Ραχούλα, Νεράιδα, Σαραντάπορο, Μολόχα, Βαθύλακκο και Αηδονοχώρι ο Σπ. Ταλιαδούρος