Παρέμβαση του πρ. Δημάρχου κ. Παπαλού σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Βαρελά


Φοβερές και επικίνδυνες ανακρίβειες, σε ότι μας αφορά εξεστόμισε κατά την διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης τύπου που παραχώρησε προς τα τοπικά ΜΜΕ ο επικεφαλής της ΚΑΡΠΟΣ κ. Βαρελάς από τα έδρανα της δημοτικής αρχής (τυχαίο;) στο χώρο του δημαρχείου Καρδίτσας.

Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων δήλωσε: <<…..Το δεύτερο  ζήτημα αφορά την μαζική αποστολή των κλήσεων. Η προηγούμενη Δημοτική Αρχή, τεχνηέντως απέκρυψε τις χιλιάδες κλήσεις για χρονικό διάστημα 5 περίπου χρόνων, αφήνοντας ακάλυπτη την πρώην Διευθύντρια των Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου, η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με την δικαιοσύνη, μόνη της και με δικά της έξοδα, αφού απέναντί της βρίσκεται η Δημοτική Αρχή, που φέρει ακεραία την ευθύνη για την εξέλιξη αυτή. ….>>

Δηλώνουμε υπεύθυνα ότι οι παραπάνω ισχυρισμοί κινούνται στη σφαίρα της φαντασίας και πως ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Ουδέποτε υπήρξε τέτοιο περιστατικό στο δήμο, ασφαλώς δεν ήμασταν δημοτική αρχή επί 5 έτη, οι δε σχέσεις με τους εργαζόμενους ήταν οι καλύτερες δυνατές συγκροτώντας μάλιστα κοινό μέτωπο σε ότι αφορούσε τα αυτόδιοικητικά θέματα καθώς και τις εργασιακές τους διεκδικήσεις. Ουδέποτε υπήρξε διάρρηξη των σχέσεων της δημοτικής μας αρχής με την πρώην δ/ντρια των Οικονομικών. Το ακριβώς αντίθετο είναι η αλήθεια. Επικαλούμαστε για όλα αυτά την μαρτυρία του Σωματίου των εργαζομένων στο δήμο.

Συνεπώς προκαλούμε τον κ. Βαρελά να δώσει στην δημοσιότητα τα στοιχεία που έχει υπόψη του. Αλλιώς είναι απλά ένας συκοφάντης που προσπαθεί κατά τρόπο γκεμπελίστικο να αποπροσανατολίσει τους πολίτες από τα πραγματικά τους προβλήματα σε σχέση με τα θέματα που χειρίζεται η εκάστοτε δημοτική αρχή και εν προκειμένου την τυφλή επαναφορά της ελεγχόμενης στάθμευσης.

Γίνεται πλέον φανερό ότι η σύμπραξη στις εκλογές για την ΠΕΔ Θεσσαλίας της <<αντιμνημονιακής>> παράταξης του κ. Βαρελά με την <<μνημονιακή>> παράταξη του κ. Αλεξάκου μόνο τυχαία δεν ήταν και κρατάει καλά.

 

Παπαλός Κων/νος

Πρ. Δήμαρχος Καρδίτσας

 

Προηγούμενο άρθρο Κοινό μέτωπο αγώνα κατά της ανεργίας – Έφθασε το 40% στο Νομό μας
Επόμενο άρθρο Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Μαυρομμάτι